Prenájom parkovacích státí v Eurovea City

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Pribinova
21 m²
21 m²
prenájom - Garáže - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

16481x zobrazená v zozname / 693x zobrazená detailne / 107x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame exkluzívne na prenájom parkovacie státia, ktoré sa nachádzajú v podzemných a nadzemných garážach rezidenčných častí objektov Eurovea Tower, Eurovea Riverside a Panorama Towers.

Aktuálna ponuka:



Eurovea Tower: 2x nadštandardne veľké parkovacie státia (foto) za 300€ / mesiac / jedno státie.
Eurovea Riverside 2: 1x štandardné parkovacie státie (foto) za 250€ / mesiac.
Eurovea Riverside 1: 1x nadštandardne veľké parkovacie státie s možnosťou dobíjania elektromobilu za 280€ / mesiac.

AGENT.SK, s. r. o., je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska. Spoločnosť je zároveň registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska pod registračným číslom 127418. Od roku 2006 poskytujeme profesionálne služby v oblasti realitného a finančného sprostredkovania so špecializáciou na rezidenčné nehnuteľnosti, hypotéky a poistenie.

Ak plánujete predať, prenajať, kúpiť, financovať kúpu nehnuteľnosti alebo poistiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás ešte dnes. Radi vám poskytneme profesionálne realitné a finančné služby pod jednou strechou.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku21 m²
Zastavaná plocha21 m²
Úžitková plocha21 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky