Prenájom - prerobený dvojizbový byt s loggiou na Vimperskej v Detve

Štát.: Slovensko
Mesto.: Detva
Lokalita.: Detva
Ulica.: Vimperská
63 m²
2
po rekonštrukcii
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt
530,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

73050x zobrazená v zozname / 1943x zobrazená detailne / 229x zobrazená detailne tento mesiac

TVOJ DOMOV exkluzívne ponúka na prenájom veľký dvojizbový byt s loggiou po príjemnej rekonštrukcii, v Detve. Byt sa nachádza v bytovom dome s výťahom, je v osobnom vlastníctve, o výmere 63 m2, orientácia V/Z. Pozostáva z kuchyne s novou kuchynskou linkou, dvoch izieb - pri jednej z nich je krytá loggia, chodby, murované jadro s vaňou a WC. K bytu patrí murovaná pivnica na prízemí. Byt prešiel takmer kompletnou rekonštrukciou: nové podlahy, nová elektrika, voda, jadro murované, nové stierky, plastové okná, nové interiérové dvere, nové vstupné dvere - ADLO, nová kuchynská linka a spotrebiče - sporák, digestor, drez, je pripravená skrinka s prívodom vody a odpad na umývačku riadu. Bytový dom je zateplený, strecha je po rekonštrukcii, rekonštrukciou prešli aj vnútorné priestory, nový výťah, nové stupačky. Cena nájmu je 530€/1 osoba/mes - aj s energiami. Požadujeme trojmesačný depozit ... prípadná dohoda možná.
Len na krok sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: úrady, banky, zdravotnícke zariadenie, školy, škôlky, obchody, služby, ... výborná dopravná dostupnosť.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha63 m²
Úžitková plocha63 m²
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky