Prenájom priestoru v centre mesta N. Zámky +3 parkovacie miesta .

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
Ulica.: Komárňanská ulica
80 m²
1
po rekonštrukcii
nie
áno
prenájom - Kancelárie
700,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

1635x zobrazená v zozname / 156x zobrazená detailne / 156x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom zrekonštruované kancelárske  alebo skladové priestory v centre Nových Zámkov  na Komárňanskej  ulici na 1 poschodí , jedna sa o samostatný priestor kancelárie  , sklad ,  so samostatnou toaletou a umývadlom . V zadnej miestnosti je aj predpríprava  na kuchynku s rozvodmi, klimatizácia . Miestnosť má spolu cca 80 m2 Priestor ma 2 klimatizačne jednotky, parkovanie je možne aj pre klientov nájomcu ,vstupné brány sú s dialkovym ovladanim.V cene  nájmu je kúrenie , elektrina a parkovanie pre 3 miesta. Budova je strážená kamerou .V noci sa brána zamyká. Kancelárie sa prenajímajú nezariadené . Platíte si len vlastný internet !
Priestor na prenájom je výhodný pre tých, ktorí hľadajú otvorené, presvetlené a pohodlné kancelárske priestory na dlhodobý prenájom.
 Výhody :  Parkovania vo dvore pred budovou 

Cena prenájmu je  700 Eur/mes . + mesačný depozit



 V prípade obhliadky volajte na   Terézia Vassová

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha80 m²
Poschodie1
Vlastníctvofiremné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky