Prenájom, rodinný dom Budmerice, Celoročne obyvateľn...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Budmerice
229 m²
246 m²
neuvedené
2
nie
pôvodný
nie
nie
prenájom - Rodinný dom
400,- €/mes. CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

2532x zobrazená v zozname / 180x zobrazená detailne / 180x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom celoročne obývateľnú chatku v obci Budmerice pri priehrade. Chatka je dvojpodlažná aj pivnicou. Vedie k nej asfaltová príjazdová cesta. Dispozične je riešená- vstup do obývačky, menšia kuchyňa, toaleta so sprchovým kútom a umývadlom, schody na poschodie. Na poschodí sa nachádza jedna izba, ktorá slúži ako spálňa kde je aj balkón s pekným výhľadom na záhradu. Do pivnice sa ide z bočnej strany chaty. Pivnica má rozmer cca 10m2. Záhrada je pekne udržiavaná. Rastú tam ovocné stromy jablká a slivky. Vstup na pozemok je s dvoch strán. Mesačný nájom je 400€. Pri podpise zmluvy sa platí aj depozit vo výške jedného mesačného nájmu a provízia realitnej kancelárie za sprostredkovanie. Nachádza sa tu vlastná studňa a kúrenie je riešené kachľami na pevné palivo. V okolí je krásna príroda a pokoj. Priehrada je vzdialená cca 400 metrov a za chatou hneď je krásny les. Pre nájomcu sa tu ponúka- pokojné chvíle či už s rodinou, alebo sám kde sa dá rybárčiť, chodiť do lesa na prechádzky, zbierať hríby, cyklistka, pestovanie ovocia zeleniny a veľa možností podľa svojich predstáv....Treba vidieť,,,

ID ponuky: PK-66474



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku246 m²
Celková rozloha229 m²
Úžitková plocha229 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky