PRENÁJOM Skladový priestor 56 m2, Senica centrum (H4)

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Senica
Ulica.: Kolónia 76
56 m²
nie
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
prenájom - Sklady a haly
5,50 €/m2/mes. +DPH, +energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

936x zobrazená v zozname / 47x zobrazená detailne / 47x zobrazená detailne tento mesiac

EMIREAL ponúka na prenájom skladový priestor o veľkosti 56 m2, ktorý sa nachádza v uzevretom areáli v centre mesta Senica. Priestor má dve miestnosti, kde jedna môže byť ako pracovný priestor a druhá ako kancelária, alebo výdajné miesto pre klientov. Skladový priestor má nové LED osvetlenie, zásuvky 230 V a 3x400 V, teplovodné vykurovanie na plynový kotol, umývadlo a v prípade záujmu je možné dobudovanie samostatného vchodu na toalety a do sprchy.

Priestor sa dá využiť na rôzne účely ako napr. malá remeselná dielňa so zameraním a spracovaním kože, kožených výrobkov, obuvy, elektroinštalačných zariadení, alebo jednoducho sa dá využiť ako sklad, alebo ateliér. Je možné tu mať aj sklad pre dorobných remeselníkov, ale treba rátať s tým že pred vchodom sú tri schody, ktoré ale výškovo vyhovujú na malé dodávky takže sa dá bezproblémovo manipulovať s tovarom. .

Celý areál je oplotený a má dve vstupné brány ovládané diaľkovo a kamerový systém. Parkovanie je možné priamo pri sklade.

Cena 5,50€/m2/mesiac



Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo emilom

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha56 m²
Úžitková plocha56 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňasprchovací kút
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Prístupová cestabetónová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky