Prenájom, trojizbový byt Hliník nad Hronom - ZNÍŽENÁ...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žiar nad Hronom
Lokalita.: Hliník nad Hronom
60 m²
neuvedené
3
nie
čiastočne prerobený
nie
nie
prenájom - 3-izbový byt
500,- €/mes. CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

4533x zobrazená v zozname / 229x zobrazená detailne / 229x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom čiastočne zrekonštruovaný priestranný slnečný trojizbový byt, ktorý sa nachádza v centre obce Hliník nad Hronom.
DISPOZÍCIA: Priestranný slnečný byt dispozične pozostáva z kuchyne, ktorá je spojená s obývacou izbou, kúpeľne so sprchovacím kútom, spojené s WC, chodby. Byt má 3 obytné miestnosti.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: V čiastočne zrekonštruovanom slnečnom priestrannom byte sú nové stierky, nová kuchynská linka, nové interiérové dvere, nové vstupné bezpečnostné dvere.

VÝHODY:


- ihneď voľný
- centrum obce
- komplente zariadený - stačí si priniesť osobné veci
MESAČNÉ NÁKLADY: 550,- eur/ 1 osoba vrátane energií. Pri prenájme sa platí 1 x mesačný nájom, 1 x vratný depozit a 1 x nevratný depozit.

ID ponuky: ŽH-67308

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha60 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuszľava
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky