PRENÁJOM - Útulný 2 izbový byt v obľúbenej novostavbe Nuppu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Mlynské nivy
48.14 m²
6
2
2
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
900,- € Energie:
200 € / mes
parkovacie státie v cene, +200,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

4412x zobrazená v zozname / 92x zobrazená detailne / 92x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť VIVEN ponúka na prenájom útulný 2 izbový byt v obľúbenej lokalite Ružinova v novostavbe NUPPU. Byt sa nachádza na 2.podlaží a má južnú orientáciu. Výmera bytu je 48,14 m2 = 43,44 m2 (byt) + 4,7 m2 (balkón). Dispozícia bytu: vstupná hala so šatníkom, kúpeľňa s WC, obývacia časť s kuchynským kútom a s výstupom na balkón, s orientáciou do tichého vnútrobloku, spálňa. Byt je kompletne zariadený vrátane príslušenstva v zmysle fotodokumentácie. Disponuje množstvom úložného priestoru a všetkými spotrebičmi. V byte je zavedená TV a internet v cene prenájmu. K bytu prislúcha aj parkovacie státie v prekrytom parkovacom dome. Cena prenájmu je 1 100 Eur = 900 Eur (prenájom) + 200 Eur (energie). Podmienky prenájmu: 1M depozit, provízia RK, bez domácich miláčikov, nefajčiar.
Novostavba NUPPU sa nachádza vo vybudovanej lokalite s potrebnou infraštruktúrou. V blízkosti domu v pešej dostupnosti sú veľké potraviny, niekoľko kaviarní a reštaurácia a zástavka MHD. Samotná novostavba ponúka obyvateľom priestory ako spoločenská miestnosť ktorá sa dá bezplatne prenajať na rôzne akcie, miestnosť pre odloženie bicyklov a exteriérové plochy na cvičenie, grilovanie a oddych.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha48.14 m²
Úžitková plocha48.14 m²
Poschodie2
Počet poschodí6
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Balkónáno - 1
Pivnicanie
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky