Prenájom veľký 3 izbový byt Budatínska ulica, Bratislava V. Petržalka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Budatinská
68 m²
12
6
3
čiastočne prerobený
nie
áno
prenájom - 3-izbový byt
850,- € energie, internet
Ponúknite vlastnú cenu

1991x zobrazená v zozname / 99x zobrazená detailne / 99x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS BYTU:


Ponúkame na prenájom 3 izbový byt, Budatínska ulica v Bratislava V. Petržalka. Byt sa nachádza na 6/12 poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Výmera je 68 m2 + balkón.
STAV BYTU:
Ponúkaný byt je po čiastočnej rekonštrukcii, v byte sú plastové okná, plávajúca podlaha, dlažba, bezpečnostné dvere, kuchynská linka zreparovaná, pôvodná kúpeľňa a WC.
DISPOZÍCIA: Nachádza sa tu vstupná chodba v ktorej sú samostatné WC a kúpeľňa s vaňou. Zo vstupnej chodby sa prechádza do otvorenej a prechodnej haly, kde je aktuálne situovaná obývacia miestnosť s TV. Byt má tri samostatné nepriechodné izby a kuchyňu s balkónom. Všetky tri miestnosti majú vstavané rolldory.
ZARIADENIE: Byt je zariadený a pripravený na okamžité užívanie. V kuchyni sa nachádza základné vybavenie vrátane elektrickej rúry, plynového sporáka, rýchlovarnej konvice, chladničky s mrazničkou a mikrovlnky. V obývacej izbe je TV s káblovou televíziou a rozšíreným balíkom TV staníc. Optický internet s neobmedzenými dátami je v cene nájmu 850,-€ vrátane energií. Platby sú nastavené pre 3-4 osoby. Vychované domáce zviera nie je prekážkou.

Byt je ihneď voľný.


PLATBY:
Depozit -850,-€, nájom - 850,-€, provízia RK - 650,-€
LOKALITA: Lokalita Petržalky ponúka všetko, čo potrebujete pre pohodlný mestský život. V pešej dostupnosti sa nachádzajú parky, školy, obchody, kaviarne, reštaurácie, jazero Draždiak a zdravotnícke zariadenia. Skvelé napojenie na MHD pred bytovým domom zabezpečí rýchlu dostupnosť do centra Bratislavy aj do ostatných mestských častí.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha68 m²
Úžitková plocha68 m²
Poschodie6
Počet poschodí12
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Lódžianie
Terasanie
Pivnicanie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátC
Predzáhradkanie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky