Prenájom záhradného centra v Leopoldove

Štát.: Slovensko
Mesto.: Hlohovec
Lokalita.: Leopoldov
1024 m²
1
1
2
prenájom - Obchodné priestory - Novostavba
1.000,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

1068x zobrazená v zozname / 95x zobrazená detailne / 95x zobrazená detailne tento mesiac

RK Dobré reality v zastúpení vlastníka vám ponúka do prenájmu priestory záhradného centra v Leopoldove. Výmera pozemku 1024m2. K dispozícii je priestranná plocha, po ktorej vedie vydláždený chodník. Nachádza sa tu automatizovaná závlaha a zavlažovacie stoly, cc vozíky.
Súčasťou centra je hlavná budova /135M2/, ktorej súčasťou je garáž a kuchynka. Priestory sú klimatizované a chránené kamerovým systémom aj alarmom. Centrum sa nachádza na okraji mesta, pri hlavnej ceste. Blízko zjazdu z diaľnice. Pred objektom je vybudované parkovisko s bezplatným parkovaním. Bližšie info na tel. č. .
Cena 1000€ / mesiac s DPH plus energie. Pri serióznom záujme je to na rokovaní s prenajímateľom.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha1024 m²
Poschodie1
Počet poschodí1
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Parkovanievonkajšie
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky