Prerobený 2 izbový byt s balkónom (3 izb. dispozícia) - Nitra, Klokoči

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
65 m²
predaj - 2-izbový byt
139.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3453x zobrazená v zozname / 220x zobrazená detailne / 220x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj kompletne prerobený 2 izbový byt s balkónom v Nitra, časť Klokočina. Byt s rozlohou 65 m2 vrátane pivnice sa nachádza na 5/11. poschodí v zrenovovanom bytovom dome s novými modernými výťahmi.

Aktuálne je byt spravený ako 3 izbový - v izbe bola vytvorená priečka, ktorá sa dá zrušiť a zostane 2 izb. dispozícia.

Byt je kompletne zrekonštruovany vrátane všetkých rozvodov elektriny, murovanej kúpeľni, podlahy, bezpečnostné dvere, omiekty, voda, kuchyňa, spotrebiče, vybavenie.... Byt je vo veľmi dobrom stave a vhodný na prenájom ako investičný / k naštahovaniu bez ďalších investícii

BENEFITY: vonkajšie žalúzie, klimatizácia, umývačka riadu, vstavaná skriňa v obývačke...

Vstup do bytu je riešený cez predchodbičku na ktorej sa nachádzajú len 2 byty. Na poschodie sa dostanete bezbarierovo 2 novými výťahmi.





Lokalita: Nitra-Klokočina vám ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a dobrú dostupnosť 5 minút autom do centra mesta. V blízkosti sa nachádzajú: pošta, OC Sandokan, OC Family Centrum, Billa, Lidl, Kaufland, školy, škôlky, poliklinika - na pešo, za domom veľká trávnatá plocha.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 121694



Cena: 139 990€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha65 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky