PRIESTORY NA PRENAJOM, UL.MOLDAVSKA, KOŠICE-ZÁPAD

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Západ
Lokalita.: Košice - mestská časť Západ
Ulica.: Moldavská
350 m²
po rekonštrukcii
prenájom - Obchodné priestory
10,- €/m2/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

21192x zobrazená v zozname / 1089x zobrazená detailne / 188x zobrazená detailne tento mesiac

JOZUE REALITY v zastúpení s Ing. Milanom Drotárom ponúka na prenájom obchodný priestor na ul. MOLDAVSKA v blízkosti obchodného centra Lidl.
Obchodný priestor je v polyfunkčnej budove a nachádza sa na prvom poschodí. Priestor má prístup po schodoch zvonka, druhý prístup má z dvora, kde je nakladacia rampa, z ktorej viete pohodlne naložiť tovar do výťahu. Je tu priestor aj na parkovanie.
Výmera priestoru je 350m2. Priestor je vhodný a predpripravený na predajňu textilu, ale nebránime sa aj inému účelu.

Priestor je po rekonštrukcii.



Cena je 10e/m2/mesiac vrátane energií.

VÝHODOU tohoto priestoru je to, že je na frekventovanom mieste, kde je veľký pohyb ľudí.
odkaz na video
https://www.youtube.com/shorts/_xx7pUaybY4

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.
Kladieme dôraz na BEZPEČNOSŤ predaja - naše zmluvy sú autorizované advokátskou kanceláriou, ktorá ručí za ich vyváženosť a právnu relevantnosť.


Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha350 m²
Úžitková plocha350 m²
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vykurovanieáno
Parkovanievonkajšie
Zariadeniečiastočne
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky