Priestranná, klimatizovaná 4- kancelária s parkovacími miestami na dlh

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Pri kalvárii
95 m²
prenájom - Kancelárie - Novostavba
1.200,- €
Ponúknite vlastnú cenu

334x zobrazená v zozname / 57x zobrazená detailne / 57x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na dlhodobý prenájom peknú kanceláriu v novej budove na Kalvárii, s veľmi dobrým prístupom autom. Kancelária leží na druhom poschodí, bez výťahu. dispozične je zložená z troch prechodných kancelárií, ktoré ale majú aj vlastný vstup zo spoločnej chodby. Jedna miestnosť- zasadačka má samostatný vstup. Všetky kancelárie sú klimatizované, každá o výmere cca 20 m2.
Predmetom prenájmu je aj kuchynka, sklad, 2x WC- dámske aj pánske.
Veľkou výhodou je, že v cene nájmu 1200,- Eur sú zahrnuté energie, upratovanie spoločných priestorov a parkovanie v oplotenom dvore.

Cena: 1200,-EUR



VÝMERA: 95 m2

Pre viac info : Ing. Lenka Broda, , www.lehouse.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha95 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky