Priestranný 2-izbový byt na predaj s parkovaním - Rovinka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Rovinka
Ulica.: Kvetná
75 m²
3
2
áno
áno - 1
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
169.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

19796x zobrazená v zozname / 479x zobrazená detailne / 182x zobrazená detailne tento mesiac

Zenith reality Vám ponúka na predaj štýlový, priestranný 2-izbový byt v staršej novostavbe, v Rovinke, na ulici Kvetná. Byt sa predáva zariadený tak, ako je prezentovaný na fotografiách a je k dispozícii ihneď. Rozloha bytu je 60m2 a balkón má rozmer 15m2.

Dispozícia:



Pri vstupe do bytu je elegantná vstupná hala s úložným priestorom a výrazným zrkadlom. Ďalej sa nachádza priestranná obývacia izba so sedacou súpravou do tvaru L, veľký jedálenský stôl pre 6 osôb, vstavaná skriňa a klimatizačná jednotka. Kuchyňa je mierne oddelená od obývacej izby a disponuje všetkými spotrebičmi , vrátané umývačky riadu. Následne prechádzame do spálne, ktorá je vybavená manželskou posteľou a vstavanou skriňou. V byte prevládajú svetlé farby, ktoré opticky zväčšujú priestor v byte a čisté línie ktoré pôsobia veľmi elegantne a moderne. V kúpeľni je rohová vaňa a WC. Balkón je situovaný okolo celého bytu a výstup naň je aj z obývacej izby aj zo spálne.
Byt sa nachádza na 2. poschodí z 3 a k bytu prislúcha aj vlastné parkovacie státie priamo pred vchodom.

Lokalita:



Rovinka je vyhľadávaná štvrť, ktorá ponúka kompletné občianske vybavenie. Priamo pod bytom sú rôzne podniky, kaviareň a v pešej dostupnosti je obchodné centrum s množstvom obchodov a služieb. V blízkosti sú aj detské ihriská, jazero Košariská, cyklotrasa, multifunkčné ihriská, školy , škôlky, zdravotné stredisko a výborná dostupnosť do Bratislavy vďaka diaľnici D4, R7. Výhodou je aj blízkosť komplexu X – Bionic, ktoré ponúka bohaté možnosti na trávenie voľného času.

Cena bytu s príslušenstvom je 169.900,-€. plus cena parkovacieho státia je 5.000,-€.
V uvedenej cene je zahrnutá aj odmena pre sprostredkovateľa za kompletný právny servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti.


Zodpovedný maklér: Lea Mináriková, M.B.A. kontakt : , email:
Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha75 m²
Počet poschodí3
Počet izieb2
Statusaktívne
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Terasaáno - 1
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky