Priestranný 2 izbový byt s balkónom a garážou, Tranovského ul.Dúbravka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Tranovského
81 m²
5
2
2
áno - 1 auto
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
235.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

4536x zobrazená v zozname / 165x zobrazená detailne / 165x zobrazená detailne tento mesiac

PREDAJ BYTU:


Realitná kancelária House reality ponúka na predaj priestranný 2 izbový byt v nádhernom prostredí s množstvom zelene, prírody v tichej časti pod lesom. Nehnuteľnosť sa nachádza v zateplenej tehlovej novostavbe z roku 1998, vo vyhľadávanej lokalite v Bratislava IV. Dúbravka na ulici Tranovského. Samotný byt sa nachádza na 2/5 poschodí s výťahom a vlastnou garážou na diaľkové ovládanie v blízkosti výťahu. Celková rozloha je krásnych 81 m2, z toho má priestranný balkón na posedenie pri kávičke 8 m2, garáž má 19 m2, kde v pohode vojde auto a je tu aj vlastný kutilský odkladací kútik pre seba. Výhodou je že byt je rozlohou vešký ako 3 izbový, pričom jednoduchou úpravou a to priečkou medzi dvoma oknami sa dá urobiť ako plnohodnotný 3 izbový byt - obývačka s kuchyňou a dve samostatné, plnohodnotné spálne. Výhodou, benefitom je vlastný plynový kotol na kúrenie a ohrev vody, ktorý je umiestnený v malej miestnosti v byte, kde je aj úložný priestor. Vstup do domu je bezbariérový, parkovanie pri dome je taktiež možné, bez parkovacej politiky mesta. Náklady na 4 člennú rodinu sú cca 230 euro, plyn 20 euro a elektrina 30 euro. Pri menšom počte ľudí sú samozrejme nižšie.
Táto priaznivá kúpna cena je vrátane garáže. Byt sa predáva súčasne s garážou, nie iba samotný byt.

STAV BYTU:


Byt sa nachádza v staršej tehlovej novostavbe - nové kvalitné hliníkové okná so žalúziami, plávajúca podlaha v izbách a chodbe a kuchyni, dlažba v kúpeľni a toalete, bezpečnostné vchodové dvere, vstavaná skriňa, pri vstupe je pracovný kútik, kúpeľňa je s vaňou aj sprchovacím kútom, samostatná toaleta s umývadlom, priestranná kuchynská linka so spotrebičmi v tvare U s pultom.
LOKALITA :
Nehnuteľnosť sa nachádza vo veľmi dobrej, tichej a slušnej lokalite v tesnej blízkosti lesa, prírody. V blízkosti domu sú taktiež obchody, služby, škola, škôlka, MHD, reštaurácie, kompletná občianska vybavenosť v blízkom okolí, športoviská, detské ihriská, OC Saratov, BILLA, LIDL, autom smer obchodné centrum Bory, nemocnica.

V CENE JE AJ PROVIZIA PRE REALITNÚ KANCELÁRIU, ZAHŔŇAJÚCA KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha81 m²
Úžitková plocha81 m²
Poschodie2
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 1
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáhliníkové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky