Priestranný 2-izbový byt s balkónom po kompletnej rekonštrukcii v tesn

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
55 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt
246.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

921x zobrazená v zozname / 95x zobrazená detailne / 95x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj: 2-izbový byt s balkónom po kompletnej rekonštrukcii na Záhradníckej ulici

Lokalita: Bratislava - Ružinov


Počet izieb: 2
Výmera: 53,58 m2 + balkón 2,05 m2 + pivnica cca 1,5 m2

Financie: 246.000,—EUR



Popis:

Na predaj dvojizbový byt orientovaný na na dve svetové strany - južnú a severnú. Byt sa nachádza na prvom poschodí (pod bytom je komerčný priestor) z celkových 5. Bytový dom je tehlový, zateplený, vrátane vymenených stúpačiek. Má 2 nepriechodné izby, samostatnú kuchyňu a kúpeľňu s toaletou. Spálňa je otočená do tichého dvora, čo Vám zaručí nerušený spánok počas celej noci. K bytu prislúcha aj pivničná kobka nachádzajúca sa na prízemí. Byt sa predáva čiastočne zariadený, prípadne podľa dohody. Je klimatizovaný, čiže letné horúčavy Vás nechajú chladnými. Prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2019, kedy bola vymenená aj elektrina. V dvoch izbách sú pôvodné drevené parkety, ktoré boli prebrúsené a nalakované. V byte sa nachádza aj novovytvorený šatník, čo nový majiteľ určite ocení. Byt sa nachádza v obľúbenej časti Ružinova, v tesnej blízkosti Starého mesta, vďaka čomu si užijete obľúbené kaviarne a reštaurácie do sýtosti. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, vrátane nákupných centier Central a Nivy, či Eurovea so všetkými službami. Parkovanie možné v zadnej časti bytového domu resp. v okolí vďaka zavedenej parkovacej politike. Zastávka MHD, ktorá je neďaleko, Vás spojí s ostatnými mestskými časťami. V blízkosti dostupné aj električky, ktoré premávajú v krátkych, pravidelných harmonogramoch.

Výhody: • Kompletná rekonštrukcia • Samostatná kuchyňa • Balkón • Lokalita

Cena zahŕňa realitné a právne služby spojené s prevodom nehnuteľnosti:
– vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie (zmluva o budúcej zmluve, rezervačná zmluva, zmluva o prevode vlastníctva bytu, návrh na vklad vlastníckych práv, prípadné dodatky, protokol o prevzatí a odovzdaní nehnuteľnosti…)
– správny poplatok spojený s návrhom na vklad vlastníckych práv

Možnosť financovania prostredníctvom HÚ, s ktorým Vám pomôžu naši hypotekárni špecialisti.

Energetický certifikát nie je k dispozícii.


V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom na:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku55 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky