PRIESTRANNÝ 2-izbový byt s lodžiou a PARKOVANÍM na KOLIBE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Jeséniova
73.7 m²
4
2
2
áno
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
800,- €/mes. Energie:
300 € / mes
+300,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

5050x zobrazená v zozname / 117x zobrazená detailne / 70x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/RM

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom PRIESTRANNÝ MODERNÝ 2-izbový byt s LODŽIOU a GARÁŽOVÝM STÁTÍM v NOVOSTAVBE z roku 2014 v lokalite Bratislava III. Vinohrady - KOLIBA, na ulici Jeséniova. Tento výborne orientovaný byt na JUHOVÝCHOD má celkovú podlahovú plochu 73,70 m2 (byt 67,20 m2, lodžia 6,50 m2) a nachádza na 2. poschodí v 4-poschodovom bytovom dome s výťahom. Dispozične byt pozostáva z chodby, obývačky s priestrannou kuchyňou a jedálenským stolom, spálne, kúpeľne so sprchovacím kútom, samostatného WC a VEĽKEJ LODŽIE, ktorá poskytuje príjemný priestor na relaxáciu. Stačí sa len nasťahovať a užívať MAXIMÁLNY KOMFORT, ktorý tento prakticky a vkusne zariadený byt ponúka.

STAV BYTU:


Tento byt s úžasnou atmosférou je KOMPLETNE ZARIADENÝ a NOVO VYMAĽOVANÝ. Veľkorysá kuchynská linka je zariadená všetkými potrebnými spotrebičmi akými sú elektrická varná doska, digestor, elektrická rúra, umývačka riadu a chladnička s mrazničkou. V spálni je okrem manželskej postele aj DOSTATOK ÚLOŽNÝCH PRIESTOROV v podobe šatníkových skríň a komôd. K dispozícii sú aj dve pracovné miesta na homeoffice. Dostatok denného svetla zabezpečujú francúzske okná. Na oknách sú tiež sieťky proti hmyzu a exteriérové elektrické žalúzie.
K dispozícii IHNEĎ pre max. 2 osoby nefajčiarov bez domácich zvierat. DLHODOBÝ PRENÁJOM minimálne na JEDEN ROK.

PLATBY:


Cena prenájmu je 800,-EUR + 300,-EUR + 1x GARÁŽOVÉ STÁTIE v hodnote 100,-EUR/mes., t.j. spolu 1.100,-EUR/mesiac. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý mesiac nájmu, kaucia vo výške 1.600,-EUR (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 550,-EUR.

LOKALITA:


Koliba, prestížna a vyhľadávaná lokalita Bratislavy, sa nachádza v mestskej časti Nové Mesto, na severozápadnom okraji mesta, blízko bratislavského lesoparku v Malých Karpatoch. Táto oblasť, obklopená prírodou, ponúka pokojné prostredie ideálne pre milovníkov turistiky a cyklistiky. Neďaleká televízna veža Kamzík, ktorá poskytuje panoramatický výhľad na Bratislavu a jej okolie, je ďalším zaujímavým prvkom tejto lokality.
Táto prestížna časť mesta zaručuje vysoký štandard bývania. Napriek svojej pokojnej atmosfére je Koliba veľmi dobre dostupná mestskou hromadnou dopravou a autom, čo umožňuje rýchle spojenie s centrom Bratislavy. Množstvo rekreačných a voľnočasových aktivít robí z Koliby atraktívne miesto pre aktívny životný štýl. Nájdete tu turistické trasy, športoviská a piknikové miesta. V zimných mesiacoch je Koliba obľúbeným miestom pre sánkovanie a bežkovanie.

Pre tých, ktorí hľadajú kombináciu pokojného bývania v prírode s blízkosťou mestských výhod, je Koliba ideálnou voľbou.

/ 2 - IZBOVÝ BYT / TEHLA / LODŽIA / KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA / PARKOVANIE / GARÁŽ / KOLIBA / BRATISLAVA / NOVÉ MESTO / VINOHRADY / JESÉNIOVA ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha73.7 m²
Úžitková plocha73.7 m²
Poschodie2
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné – kombinované
Lódžiaáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky