PRIESTRANNÝ 2-IZBOVÝ BYT S POTENCIÁLOM V TEHLOVEJ BYTOVKE NEĎALEKO ŠTR

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Herlianska
55 m²
predaj - 2-izbový byt
179.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

391x zobrazená v zozname / 51x zobrazená detailne / 51x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám exkluzívne ponúka na predaj tento priestranný 2 izbový byt s potenciálom v tehlovej bytovke, nachádzajúci sa v obľúbenej lokalite neďaleko jazera Štrkovec, konkrétne na Herlianskej ulici.

Poctivý 2-izbák nájdeme na 2. poschodí 3-poschodovej bytovky bez výťahu, ktorá prešla zateplením, renováciou vchodu, balkónov, spoločných priestorov a takisto aj výmenou stupačiek. Jeho čistá podlahová plocha je 55 m2 bez balkóna, ktorý ponúka dodatočné 2 m2. Byt prešiel rekonštrukciou približne pred dvadsiatimi rokmi. V rámci nej zostala zachovaná pôvodná dispozícia, ktorá zachovala samostanú kuchyňu a dve priestranné izby. Tie obsahujú obľúbené drevené parkety. V prípade potreby je ale možná dispozičná zmena na 2,5-izbový byt, ktorá zvyšuje potenciál bytu. Orientácia bytu je južná a severná, pričom na sever je orientovaná spálňa s kuchyňou a obývačka je slnečná počas celého dňa aj v zimných mesiacoch. Výhľady z obidvoch strán sú veľmi príjemné.

Čo sa týka lokality, Štrkovec ako miestna časť Ružinova v sebe spája výbornú dostupnosť do centra autom aj MHD a zároveň tiché a pokojné prostredie plné zelene, kde jednoducho chcete bývať. Električku máme doslova pár minút od vchodu, no zroveň jej vplyv a takisto vplyv ružinovskej radiály vôbec nepočujete. V okolí sa nachádzajú reštaurácie (Mint), obchody (Tesco), banky a služby rôzneho charakteru. Na odreagovanie vám určite dobre padne prechádzka alebo beh popri neďalekom jazere Štrkovec. Táto lokalita hovorí sama za seba. Odporúčam na základe vlastnej skúsenosti.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 122039



Cena: 179 999€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha55 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky