Priestranný 3 izbový mezonet s panoramatickým výhľadom na Kalváriu, NR

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra - Čermáň
Ulica.: Čermánske námestie
90.66 m²
5
4
3
úplne prerobený
áno
nie
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
220.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

4626x zobrazená v zozname / 231x zobrazená detailne / 231x zobrazená detailne tento mesiac

PONÚKAME KRÁSNY KLIMATIZOVANÝ MEZONET V NITRE S PANORAMATICKÝM VÝHĽADOM

Realitná kancelária EPIC HOME ponúka priestranný 3 izbový mezonetový byt s dvomi balkónmi, s neuveriteľným panoramatickým výhľadom na Nitru a Kalváriu.
Tento naozaj očarujúci byt sa nachádza na Čermánskom námestí v Nitre a má celkovú plochu neuveriteľných 98,48 m2. Ide staršiu novostavbu, ktorej úžitková plocha bez balkónov činí 90,66 m2. K bytu prislúcha aj pivničná kobka na prízemí bytového domu. Tento zaujímavý byt sa nachádza na 4. poschodí a očarí Vás okamžite po vstupe. Pocit vzdušnosti a pohody Vám rozbúcha Vaše srdcia. Nehnuteľnosť je v podstate nová, zánovná, zrekonštruovaná, veď usúdte aj sami podľa fotografií v inzercií.

Dispozícia:


Do bytu vchádzame cez protipožiarne dvere do zádveria, smerom vpred sa nachádza WC so zabudovanou toaletou, ďalej sa po ľavej strane dostaneme do priestrannej obývacej miestnosti prepojenej s kuchyňou. Na poschodí sa nachádza aj balkón. Cez schody sa dostaneme na poschodie do chodby so vstavaným šatníkom, kde sa nachádzajú dve podkrovné samostatné izby, z toho spálňa má aj priamy výstup na balkón, a tiež sa na poschodí nachádza kúpeľňa s vaňou a wc.

pozrite si virtuálnu prehliadku bytu:
https://my.matterport.com/show/?m=GJMKV9MyqA3

27,76 m2 Obývacia izba


11,86 m2 Kuchyňa
04,48 m2 Chodba/Zádverie

01,42 m2 WC


03,91 m2 Balkón


16,01 m2 Izba

12,10 m2 Izba


08,74 m2 Chodba
06,07 m2 Kúpeľňa s WC

03,91 m2 Balkón


01,90 m2 Pivničná kobka

Technické info:


Byt je po kompletnej rekonštrukcií, v celom byte je plávajúca podlaha s dreveným dekorom, v kúpelni a WC keramická podlaha, plastnové okná so žalúziami, nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (zabudnovaný plynový sporák, elektrická rúra, mikrovlnka, vstavaná chladnička s mrazničkou), elektrina - medené káble, nové poistky, plynový kotol JUNKERS so zásobníkom a nastaviteľným termostatom, radiátorové vykurovanie, Klimatizácia SAMSUNG s invertorom v každej obytnej miestnosti, strešné okná VELUX s tienením, v celom byte sú dvere s obložkovou zárubňou, vstavané skrine na podkrový, 2x balkón.

Bytový dom bol skolaudovaný v r.2010, je zateplený, postavený konštrukcia - skelet železobetón, múr a priečky tehla. Bytový dom nemá výťah, do bytov sa dostanete schodiskom, na prízemí je kočikáreň, pivničné kobky. Vstup do bytoého domu je na magnetický čip.

Okolie:


Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. Pred domom je pekné zatrávnené námestie so stromami. V okolí sa nachádzajú bytové domy a rodinné zástavby. Neďaleko sa nachádzajú materské, základné školy, špeciálna ale aj stredná priemyselná škola Stavebná, Gymnázium, zástavky MHD, ďalej tu nájdete aj potraviny, športové haly, futbalové ihrisko, fitness, reštaurácie, dobré pizzerie, langošáreň, či ďalšie služby. 5 min autom (15 min napešo) je železničná stanica. Ak máte radi relax, oddych v prírode určite treba spomenúť aj neďaleký Lesopark Borina a s ním spojený aj cyklochodník. Z tejto lokality je rýchle napojenie na hlavné cesty, obchvat, či dialnicu.

S bývaním su spojené nízke mesačné náklady.



Cena ponúkanej nehnuteľnosti 220.000,-EUR


V prípade Vážneho záujmu o obhliadku či kúpu, ma neváhajte kontaktovať emailom, alebo telefonicky na čísle .

Teším sa na Vás, Mgr. Michal Gróf, RSc.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha98.48 m²
Úžitková plocha90.66 m²
Poschodie4
Počet poschodí5
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 2
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky