Priestranný 3i rodinný dom, krb, kompl. rekonštrukcia, Stupava - Mást

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Stupava
Ulica.: Štúrova
128.72 m²
679 m²
1
3
úplne prerobený
predaj - Rodinný dom
319.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2206x zobrazená v zozname / 135x zobrazená detailne / 135x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne na predaj ponúkame samostatne stojaci rodinný dom, ktorý disponuje 3 izbami, ktorý je podpivničený a rekonštruovaný, okamžite obývateľný a rozprestiera sa na pozemku o výmere 679 m2.

Popis + výhody:


- výmera pozemku: 679 m2
- obytná plocha: 128,72 m2
- zastavaná plocha: 132 m2
- počet izieb: 3
- podkrovie
- pivnica
- priestranný
- krb (s prieduchmi)
- 2 x toaleta
- studňa
- alarm

Podlahová plocha domu predstavuje 128,72 m2. Dom je starší, kompletne rekonštruovaný, jednopodlažný a podpivničený. Dom je v osobnom vlastníctve.

Dispozícia domu:


Dispozícia domu pozostáva zo vstupnej predsiene, kde je umiestnená veľká vstavaná skriňa. Následne sa prechádza do priestrannej obývacej izby spojenej s kuchyňou (cca 43 m2), spálne o výmere cca 16 m2, do priestrannej kúpeľne so sprchovým kútom spojenej s toaletou, na druhú samostatnú toaletu a do komory kde je pripravený aj prívod na práčku a sušičku. Z obývacej izby sa vchádza do druhej väčšej spálne so šatníkovou skriňou na mieru (cca 26 m2). V obývačke je vybudovaný krb s prieduchmi do oboch izieb a vchádza sa z nej na terasu.

Stav domu:


Pôvodný rodinný dom z roku 1952 bol v roku 2010 kompletne rekonštruovaný - nové rozvody elektriny, vody, strecha, okná, rekonštrukcia celej obytnej časti. Nová kuchynská linka na mieru so zabudovanými spotrebičmi – elektrická varná doska, elektrická rúra na pečenie, umývačka riadu, digestor + samostatne stojaca veľká chladnička s mrazničkou.

Dom je napojený na všetky inžinierske siete (kanalizácia, voda, plyn, elektrina, optika). Na pozemku je kopaná studňa.

Vykurovanie v dome je okrem krbu zabezpečené plynovým kotlom s vykurovacími telesami v jednotlivých izbách.

Dom je čiastočne podpivničený. Povala je pochôdzna s možnosťou prestavby na podkrovie, momentálne slúži ako úložný priestor.

Dom je napojený na alarm a okná sú kompletne vybavené sieťkami proti hmyzu.

Na pozemku sa nachádza prístrešok pre osobné auto s montážnou jamou a hobby dielňa (nie je pevne spojená so zemou rozmer cca 27 m2, v prípade potreby sa dá odstrániť) + 30 m2 sklad.

Na dvore je položená zámková dlažba - parkovacie miesto pre 3 osobné autá + jedno pod strechou. Zároveň možnosť parkovania jedného auta vonku pred bránou. Veľká elektrická brána na diaľkové ovládanie.

Lokalita:


Rodinný dom sa nachádza na Štúrovej ulici v Stupave – katastrálnom území Mást. Stupava poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť a taktiež rýchlu dostupnosť na diaľnicu a tým pádom aj rýchlu dostupnosť do Bratislavy.

Kontakt:


Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku679 m²
Zastavaná plocha132 m²
Celková rozloha128.72 m²
Úžitková plocha128.72 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky