Priestranný 4 izbový byt v skvelej lokalite mesta Svidník

Štát.: Slovensko
Mesto.: Svidník
Lokalita.: Svidník
Ulica.: Gen. L. Svobodu
79.03 m²
8
2
4
nie
pôvodný
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

399x zobrazená v zozname / 22x zobrazená detailne / 22x zobrazená detailne tento mesiac

Túžite po živote v meste v priestrannom a veľkom byte s kompletnou občianskou vybavenosťou?
Realitné centrum PROFI REALITY SABOL vám EXKLUZÍVNE ponúka na PREDAJ tento 4 izbový byt s loggiou v kompletne zrekonštruovanom bytovom dome vo Svidníku spĺňa všetky tieto požiadavky. veľkorysú rozlohu až 79.03 m². Hlavným benefitom bytu je, že hneď v tesnej blízkosti sa nachádza materská škola, nákupné stredisko Centrum a potraviny, čo ocenia hlavne rodiny s deťmi.

Pre koho je tento 4 izbový byt určený?


- Vďaka svojej veľkosti je byt určený hlavne pre rodiny s deťmi.
- Byt je taktiež skvelou voľbou ako investičná nehnuteľnosť, keďže je za veľmi výhodnú cenu a v plne občiansky vybavenej lokalite.

Popis bytu:


Priestor bytu ponúka vstupnú chodbu, priestrannú obývaciu izbu, 3 samostatné izby, kúpeľňu s vaňou, samostatné WC a loggiu. K bytu patrí aj pivnica + jedna spoločná miestnosť. V byte sú vymenené plastové okná a je pripravený na ďalšiu rekonštrukciu podľa predstáv nového vlastníka. Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný s novým výťahom, zateplením, sú vynovené spoločné priestory a chodby. Náklady sú 170€ / 2 osoby.

Lokalita:


Byt sa nachádza na 2/8 poschodí v plne občiansky vybavenej časti mesta Svidník na ulici Gen. Svobodu. Vo veľmi komfortnej vzdialenosti bytového domu sa nachádzajú potraviny, v blízkom okolí nájdete všetky služby ako lekári, MŠ, ZŠ a prevádzky služieb a obchodu rôzneho zamerania, či reštauračné zariadenia. Okolie bytového domu je plné zelene s dostatočným počtom parkovacích miest. Akýkoľvek vlastník, či nájomca získa bývaním v tejto nehnuteľnosti perfektnú a rýchlu dostupnosť škôl, pracoviska, či zábavy.
Mesto Svidník je zaujímavé aj svojou históriou, nájdete tam 2 múzeá, konajú sa tam každoročne rôzne podujatia a slávnosti ako: Tuning Zraz, Rusínsky festival a Slávnosti kultúry Rusínov- Ukarajincov Slovenska. Priaznivcov športu potešia vo Svidníku dvoje tenisové kurty, letné kúpalisko Vodný svet, ktorý má vo svojom areáli aj nové welness Aquaruthenia.

Benefity:


 Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve bez tiarch.
 Byt má dobre dispozičné riešenie a je vhodný na ďalšiu rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.

 Kvalitná infraštruktúra a vybavenosť.


Dostatok parkovacích miest : Pohodlné parkovanie v okolí.
 Blízka dostupnosť do centra mesta.

Financovanie:


Kúpu bytu je možné financovať z vlastných zdrojov i úverom, ktorý Vám bezplatne vybavíme priamo u nás.
Cena, zahŕňa kompletné realitné a právne služby od prvého kontaktu po list vlastníctva s Vašim menom, zabezpečenie financovania a poistenia kupovanej nehnuteľnosti. PROFI REALITY SABOL ... meníme sny na reality.

SE13BEx


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha79.03 m²
Poschodie2
Počet poschodí8
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky