4 izbový byt v Starom Meste, Nám. Martina Benku, 128 m2

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Námestie Martina Benku
128 m²
7
3
4
áno
áno
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
399.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

4702x zobrazená v zozname / 574x zobrazená detailne / 574x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj priestranný byt, nachádzajúci sa na Námestí Martina Benku v Bratislave, v bytovom dome postavenom v r. 2000. Byt s nadštandardnou výmerou 128 m2 sa nachádza na 3/7 nadzemných podlaží, pričom vo vchode sa na poschodí nachádzajú iba 2 byty. Prislúcha k nemu loggia s výmerou 3,5 m2 a murovaná pivničná kobka na medziposchodí.

Byt má veľkú variabilitu dispozičného riešenia, nosné sú iba obvodové múry. Vzhľadom na to, že bol využívaný ako kancelária, je potrebné realizovať určité úpravy (kuchyňa, kúpeľňa).
V celom byte sú plastové okná, vstupné dvere sú bezpečnostné, osadené sú 4 klimatizačné jednotky, vlastné vykurovanie plynovým kotlom. Výborná orientácia na 2 svetové strany (denná časť juhozápad, nočná časť severovýchod). Priaznivé prevádzkové náklady.

Bytový dom sa nachádza priamo na okraji Starého Mesta, v lokalite s vynikajúcou dostupnosťou a vybavenosťou (zástavky MHD, obchody, reštaurácie, kaviarne, potraviny, služby v tesnej blízkosti, Medická záhrada či OC Central s poliklinikou Procare vzdialené cca 10 min chôdze).

Možnosť kúpy/dlhodobého prenájmu parkovacích státí priamo pod bytovým domom ako aj parkovania na rezidentskú kartu v bezprostrednom okolí.

Cena: 399.000,-EUR



Bližšie informácie Vám radi poskytneme telefonicky.

Tel.: , Michal Bojsza


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha132 m²
Úžitková plocha128 m²
Poschodie3
Počet poschodí7
Počet izieb4
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené zZmiešané
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové