Priestranný 4 izbový byt vhodný na rekonštrukciu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Landauova
74 m²
9
4
4
pôvodný
predaj - 4-izbový byt
210.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1723x zobrazená v zozname / 83x zobrazená detailne / 83x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária Rivers REAL ESTATE ponúka napredaj 4 izbový byt v pôvodnom stave v lokalite Bratislava Dúbravka.

Tento priestranný 4 izbový byt má výmeru 74 m2 s troma nepriechodnými izbami, kúpeľnou, samostatnou toaletou a šatníkom taktiež disponuje balkónom o výmere 12 m2. Byt je svetlý s výbornou orientáciou, obývacia izba, kuchyňa, izba majú západnú orientáciu. Ďalšie dve izby majú východnú orientáciu. Byt sa nachádza na 4 z 9 poschodí bytového domu, je vybavený výťahom. Byt je v pôvodnom stave, má však plastové okna, rozvody elektriny a vody v byte zatiaľ neboli menené.

Lokalita v ktorej sa byt nachádza ponúka kvalitnú infraštruktúru občianskej vybavenosti, kde môžete v tesnej blízkosti nájsť obchody, školy, reštaurácie, banku. Pre milovníkov rekreácie ponúka na výber z krásnych lesov Devínskej kobily alebo Malých Karpát s množstvom cyklochodníkov. Neďaleko sa náchadza aj obchodné centrum Bóry spolu s najmodernejšou nemocnicou. Dostupnosť do mesta ocení každý kto rád nechá auto doma, 5 min od domu sa nachádza zastávka električky a autobusu. V tesnej blízkosti sa nachádza napojenie na diaľnicu, dostupnosť autom do centra Bratislavy trvá cca 15 minút.

Výhodou bytu je možnosť prispôsobiť si ho do požadovanej formy, usporiadanie izieb ponúka možnosť rozšírenia obývacej izby a kuchyne. V prípade vážneho záujmu nás neváhajte kontaktovať.
Parkovanie je možné priamo pred bytovým dom, v okolí je dostatok parkovacích státí.

Cena bytu je 210000,-EUR



V prípade záujmu o okamžitú obhliadku skopíruje nasledovný link do prehliadaču a pozrite si virtuálnu tour bytu:
https://my.matterport.com/show/?m=8iyZyweSaqy

Follow the Rivers find your home..

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha86 m²
Úžitková plocha74 m²
Poschodie4
Počet poschodí9
Počet izieb4
Stavpôvodný
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky