Priestranný 4 izbový dom, na okamžité bývanie v Šahách

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Levice
185 m²
852 m²
predaj - Rodinný dom
135.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

508x zobrazená v zozname / 73x zobrazená detailne / 73x zobrazená detailne tento mesiac

V pohraničnom mestečku Šahy, v kľudnej, tichej uličke, vo výhradnom zastúpení, predávame krásny, priestranný dom.

Dom má 4 miestností, plus jednu podkrovnú izbu. Kúpeľňu s toaletou, špajzu a kuchyňu. Letná kuchyňa s toaletou má samostatný vchod. Na pozemku sa ešte nachádza priestranná garáž, menší bazén a murované hospodárske budovy, ktoré sú oddelené od dvora a záhrady múrom a majú tiež samostatný vchod a menší dvor. Vo dvore sú okrasné dreviny a zeleň, v záhrade je vinič a viacero ovocných stromov (slivky, jablone, hrušky, broskyne a čerešňa).

Mesto sa rozprestiera na brehu Ipľa a tvorí hraničné mesto s Maďarskom. Okresné mesto Levice je vzdialené 30km a Budapešť 80km. Je tu úplná občianska vybavenosť a vďaka niekoľkým výrobným závodom v meste a jeho okolí, aj vysoká zamestnanosť. Mesto a jeho okolie ponúka širokú škálu jak pasívneho ( koncerty, divadelné predstavenia ), tak aktívneho oddychu (turistika, cyklistika, splav Ipľa,... ).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku852 m²
Úžitková plocha185 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky