PRIESTRANNÝ 4-IZBOVÝ RODINNÝ DOM S DVOJGARÁŽOU A KRÁSNYM POZEMKOM

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rusovce
Lokalita.: Bratislava - Rusovce
Ulica.: Pri gaštanovej aleji
180.74 m²
645 m²
1
4
áno - 2 autá
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
Cena v RK vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

659x zobrazená v zozname / 58x zobrazená detailne / 58x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 4-izbový rodinný dom v atraktívnej lokalite Rusovce, ktorý je ideálnou voľbou pre rodiny hľadajúce pokojné a kvalitné bývanie s výborným prístupom a dobrou občianskou vybavenosťou. Dom bol skolaudovaný približne v roku 2003, čo zaručuje jeho moderné konštrukčné štandardy a zachovalý stav. Nachádza sa v tichej, slepej uličke, neďaleko obľúbenej Gaštanovej aleje, čo ponúka kľud a súkromie.

INTERIER:


Rodinný dom je dvojpodlažný a poskytuje veľkorysý priestor pre pohodlné bývanie. Na prízemí sa nachádza denná časť s priestrannou obývačkou, ktorá je prepojená s kuchyňou a jedálňou. Z tejto časti je prístup na terasu, ktorá je ideálnym miestom pre relax alebo vonkajšie aktivity s rodinou a priateľmi. Podlahy v izbách sú pokryté kvalitnou laminátovou podlahou, ktorá je praktická a estetická. V ostatných miestnostiach, ako je chodba, kuchyňa, kúpeľňa, wc a technická miestnosť je položená dlažba, ktorá je odolná a ľahko udržiavateľná.
Na poschodí domu sa nachádzajú 3 spálne, samostatná toaleta a kúpeľňa. Okná sú vybavené interiérovými žalúziami, zatiaľ čo prízemie má exteriérové žalúzie, čo poskytuje možnosť regulovať množstvo svetla a súkromie podľa potreby. Všetky okná sú vybavené sieťkami proti hmyzu, čo zvyšuje komfort počas letných mesiacov.

TECHNICKÉ VYBAVENIE:


Dom je napojený na všetky inžinierske siete vrátane kanalizácie, mestskej vody, plynu a elektriny (220V/380V). Okrem toho je na pozemku k dispozícii vlastná studňa, čo môže byť veľkou výhodou pri zalievaní záhrady. Vykurovanie domu zabezpečuje moderný plynový kondenzačný kotol značky Geminox, ktorý je vybavený zásobníkom na teplú úžitkovú vodu. Na prízemí je inštalované podlahové kúrenie, zatiaľ čo na poschodí sú radiátory, ktoré zabezpečuje optimálnu teplotu v celom dome. Kotol je pravidelne servisovaný, a k dispozícii sú všetky revízne správy.

EXTERIER:


Pozemok s výmerou 645 m² je starostlivo udržiavaný a ponúka množstvo možností pre relax a záhradkárčenie. Krásny trávnik je chránený sieťkou proti krtkom, čo zaručuje jeho dokonalý vzhľad. Okrem toho sa na pozemku nachádzajú okrasné dreviny a ovocné stromy, ktoré vytvárajú príjemnú atmosféru a zároveň ponúkajú možnosť vlastnej úrody. Závlahu pozemku zabezpečuje automatický závlahový systém, čo výrazne zjednodušuje údržbu záhrady.
Dvojgaráž s elektrickou bránou poskytuje parkovanie pre dve autá stojace za sebou + na pozemku viete zaparkovať ešte jedno auto, čo je praktické riešenie pre viacčlennú rodinu. Elektrická brána prispieva k bezpečnosti a pohodliu. Dom je tiež vybavený satelitnou anténou.

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE STAVBY:


Obvodové murivo: hr. 380 mm z tvárnic Porotherm, ktoré zaručujú dobré tepelnoizolačné vlastnosti.
Priečky: Vyhotovené z ľahčených tvárnic YPOR, čo prispieva k lepšej akustike a znižuje celkovú hmotnosť stavby.
Tepelná izolácia strechy: Nobasil, kvalitná izolácia, ktorá zaručuje komfort počas celého roka.
Strešná krytina: BRAMAC, ktorá je známa svojou trvanlivosťou a odolnosťou voči poveternostným vplyvom.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:


* výmera domu: 151 m² + garáž 29,74 m² + balkón 12 m² + terasa 15 m²
* výmera pozemku: 645 m²
* rozmery pozemku: 18x36 metra (šxd)
* zastavaná plocha: 130 m²
* zariadený
* orientácia: SZ/JV

LOKALITA:


Rusovce sú pokojná a atraktívna mestská časť Bratislavy, nachádzajúca sa na juhu mesta, v blízkosti rakúskych a maďarských hraníc. Táto lokalita je známa svojou bohatou históriou, krásnymi prírodnými lokalitami a blízkosťou k Bratislavskému lesoparku či Dunajským ramenám. Okrem prírody ponúka aj dobrú občiansku vybavenosť, vrátane škôl, obchodov a reštaurácií. Rusovce sú ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie s dobrou dostupnosťou do centra Bratislavy.

CENA JE NA VYŽIADANIE



V cene je zahrnutý právny a hypotekárny servis, poradenstvo, spracovanie všetkých zmlúv a dokumentácie potrebnej k prevodu.

Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s.r.o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku645 m²
Zastavaná plocha130 m²
Celková rozloha180.74 m²
Úžitková plocha180.74 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Terasaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené zPorotherm
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky