Priestranný 4-izbový Rodinný dom s Krásnym pozemkom Dolné Krškany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
105 m²
9000 m²
predaj - Rodinný dom
143.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1278x zobrazená v zozname / 121x zobrazená detailne / 121x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj Rodinný dom



Rodinný dom na 9 árovom pozemku z toho je 130m2 zastavaná plocha domu. Dom je v pôvodnom ale veľmi zachovalom stave postavený z pálenej tehly. Dom je vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Natiahnuté a zapojené všetky inžinierske siete. Na pozemku sa nachádza letná kuchyňa.





LOKALITA: Dolné Krškany ulica Na Priehon je veľmi tichá mimo hlavnej cesty, v Mestskej časti Nitry sa nachádza Materská škôlka, základná škola, MHD zastávka (5 minút pešo), vlaková zastávka (2 minúty pešo) , zdravotné stredisko (5 minút pešo), reštaurácie, obchody, pošta.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 122605



Cena: 143 000€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku9000 m²
Úžitková plocha105 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky