Priestranný dom na Liptove, ktorý má výhľad z izby na Kriváň

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovský Mikuláš
150 m²
570 m²
predaj - Rodinný dom
115.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2414x zobrazená v zozname / 155x zobrazená detailne / 155x zobrazená detailne tento mesiac

Suchý, tehlový dom je v pôvodnom stave. Vyžaduje štandartnú rekonštrukciu pôvodného stavu.
Dom má pomerne veľa vnútorného priestoru. Je to aj vďaka tomu, že je kompletne podpivničený. Suterén bol kedysi obývaný, ale postupne sa z neho stala skôr technická časť. Je tu priestor napr. pre kotolňu, práčovňu, sušiareň, pivnicu, skladovací priestor, hobby miestnosť....dve izby v suteréne orientované do záhrady majú pekné veľké okná.
Na 1.NP sa nachádza centrálna chodba z ktorej sa prechádza do jednotlivých miestností – obývačka, spálňa, kuchyňa prepojená s detskou izbou, kúpeľňa a špajza.
Na 2.NP sú dve izby a pôjd. Z izby ktorá je orientovaná do záhrady je krásny výhľad na Vysoké Tatry.
Dom je napojený na všetky IS, ale elektrina a plyn sú momentálne odpojené. Pozemok na ktorom je nehnuteľnosť postavená má rozlohu 570m. Pozemok je mierne svahovitý, široký 12metrov, orientovaný do tichej časti a výhodou pozemku je, že je dostupný z dvoch strán.

Dom je vhodný na trvalé bývanie, ale vďaka svojej lokalite môže slúžiť aj na rekreačné využitie.

V obci Liptovská Kokava sa nachádzajú bežkárske trate. Múzeum liptovskej dediny Pribylina či Račkova dolina sú vzdialené len 5 minút cesty autom. Na Štrbskom plese, alebo napríklad v Aquaparku Tatralandia Liptovský Mikuláš ste za 20 minút. Obec obľubujú aj cyklisti, ktorí ňou radi prechádzajú kvôli krásny výhľadom.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku570 m²
Úžitková plocha150 m²
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky