Priestranný dvojizbový byt o výmere 70 m2, Detva - Novosady

Štát.: Slovensko
Mesto.: Detva
Lokalita.: Detva
Ulica.: Novosady
70.45 m²
4
4
2
pôvodný
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
95.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

909x zobrazená v zozname / 137x zobrazená detailne / 137x zobrazená detailne tento mesiac

TVOJ DOMOV ponúka na predaj priestranný dvojizbový byt v Detve vo vynikajúcej lokalite Za potokom, na ulici Novosady. Byt je v osobnom vlastníctve o výmere 70,45 m2, orientácia V/Z, poschodie 4. Pozostáva z dvoch priestranných izieb, z toho jedna s loggiou s výhľadom na prírodu, z kuchyne s jedálenským kútom, špajzy, kúpeľne, WC a chodby. K bytu patrí aj špajza na medziposchodí a murovaná pivnica na prízemí.Byt je v pôvodnom, udržiavanom stava, vymenené boli dve plastové okná na kuchyni a jednej izbe. Bytový dom je vybavený výťahom, je zateplený, strecha je po rekonštrukcii, rekonštrukciou prešli aj spoločné vnútorné priestory.
V blízkosti bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (škola, škôlka, obchody, služby, zdravotnícke zariadenia, ...) vrátane výbornej dopravnej dostupnosti (napojenie na R2 vzdialené 1,5 km, autobus, auto, železničná doprava.
V ponuke je aj garáž na Novosadoch a chatka s vysporiadanou záhradou o výmere 386 m2 - tiež na Novosadoch.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha70.45 m²
Úžitková plocha70.45 m²
Poschodie4
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Vaše hodnotenie ponuky