Priestranný dvojizbový byt s garážou pri mestskom parku

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Piešťany
Ulica.: Pod Párovcami
60 m²
4
zvýšené prízemie
2
áno
po rekonštrukcii
prenájom - 2-izbový byt
500,- €/mes. Energie:
100 € / mes
+100,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

20879x zobrazená v zozname / 488x zobrazená detailne / 233x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom veľmi pekný, priestranný byt, nachádzajúci sa na zvýšenom prízemí bytového domu Pod Párovcami, v tesnej blízkosti mestského parku.

Byt je po kompletnej rekonštrukcii, dispozične pozostáva z predsiene s prístupom do komory, obývacej izby s balkónom, spálne, kuchyne, kúpeľne, samostatnej toalety a pivnice, ktorá sa nachádza v suteréne domu. Obývacia izba so spálňou sú orientované na východ a kuchyňa na západnú stranu.

Byt má samostatné vykurovanie a ohrev teplej vody. Prenajíma sa kompletne zariadený. K dispozícii je tiež práčka, chladnička a TV. Súčasťou nájmu je užívanie garáže v blízkosti bytu a uzamykateľného odkladacieho priestoru pre bicykle v suteréne domu.

Nájomné je stanovené vo výške 500€/mes. + 100€/mes. zálohy na energie. Depozit pri byte sa vyžaduje dvojmesačný. Do nájmu voľný ihneď.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha65 m²
Úžitková plocha60 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky