Priestranný moderne zariadený byt v Senci

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Senec
Ulica.: pri Včelárikoch
80 m²
3
1
3
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
199.990,- € Znížená cena
Ponúknite vlastnú cenu

3479x zobrazená v zozname / 269x zobrazená detailne / 269x zobrazená detailne tento mesiac

Priestranný moderne zariadený byt v Senci

Ponúkame na predaj moderne zariadený 3-izbový byt s priestrannými izbami a balkónom v novej a príjemnej lokalite na ulici pri Včelárikoch v Senci. Byt sa nachádza na 1/3 podlaží a prislúchajú k nemu dve vlastné parkovacie miesta a pivničná kobka. Súčasťou bytového domu je aj výťah.

Byt:

Podlahová plocha: 70 m2


Balkón: 11 m2
Pivničná kobka: 2 m2

Dispozícia bytu:


Byt pozostáva zo vstupnej predsiene, obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou, hlavnej spálne s výstupom na balkón, detskej izby, kúpeľne so sprchovým kútom a samostatného WC. Okná sú orientované na juh a západ.

Zariadenie bytu:


Celý byt je ladený v svetlom a elegantnom dizajne, ktorý mu dodáva nadčasový nádych a romantickosť, či útulnosť. Obývacia izba disponuje rohovým gaučom, konferenčným stolíkom a TV skrinkou. V kuchyni nájdete štýlovú kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, rúra, mikrovlnná rúra, varná doska, umývačka riadu a práčka) a spoločenský priestor šikovne prepája jedálenský stôl a stropné podsvietenie. Dominantou hlavnej spálne je strieborná benátska omietka, ktorú dopĺňa manželská posteľ s komodou. V druhej spálni sa nachádza vstavaná skriňa a detská posteľ.

Technický stav:


Kolaudácia bytového domu prebehla v roku 2016. Konštrukcia je z tehly, okná sú plastové s trojsklom. V celom byte sa nachádzajú laminátové parkety. Vykurovanie je zabezpečené ústredným kúrením na plyn. Náklady na bývanie vrátane internetu a TV predstavujú približne 135€ za mesiac.

Lokalita:


Projekt Noemis sa nachádza v pokojnej lokalite v rozrastajúcej sa časti Senca s rýchlym napojením na D1 aj okolité cyklotrasy. V pešej dostupnosti sa nachádza kaviareň, detské ihrisko, benzínová pumpa a voľný čas si môžete spríjemniť prechádzkami okolo Mesačného jazera. Do 5 minút jazdy autom nájdete kompletnú občiansku vybavenosť (reštaurácie, kaviarne, poliklinika, Kaufland, Lidl a mnohé ďalšie) vrátane Slnečných jazier, ktoré ponúkajú širokú škálu voľnočasových aktivít. Do Pezinka sa dostanete za 17 minút, do Bratislavy či Trnavy približne za 20 minút jazdy a výhodou je aj železničná doprava a množstvo autobusových spojov.

Cena vrátane provízie RK je 209.000€. V prípade obhliadok 7 dní v týždni ma neváhajte kontaktovať na čísle .

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha82 m²
Úžitková plocha80 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Vývoj ceny