Priestranný pozemok v obci Turcovce - 35 árov

Prečítajte si viac o lokalite
Humenné
Štát.: Slovensko
Mesto.: Humenné
Lokalita.: Humenné
3527 m²
3527 m²
predaj - Záhrady
49.900,- €
14,15 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

3968x zobrazená v zozname / 844x zobrazená detailne / 571x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame priestranný pozemok v Obci Turcovce, vzdialenej 16 km od okresného mesta Humenné.

Pozemok s celkovou výmerou 3527 m2 poskytuje dostatok priestoru pre rôzne možnosti využitia. Má svahovitý charakter, čo umožňuje nádherný výhľad na obec a okolitú prírodu. Rozmery pozemku 30 x 140 m zabezpečujú dostatočnú šírku a dĺžku pre vaše plány a projekty.
Prístup k pozemku je z vedľajšej cesty. Na hranici pozemku je možné napojiť sa na elektrickú sieť a plyn. Okrem toho, v obci sa momentálne realizuje výstavba vodovodu, čo poskytne prístup k pitnej vode, čím sa zlepší komfort a pohodlie pre obyvateľov.

Pokojná obec, pozemok na vedľajšej ceste, krásna príroda a okolie, Domaša vzdialená 25 km, obec ležiaca mimo hlavných trás, priestranný pozemok vhodný na rôzne využitie. To všetko ponúka novému majiteľovi táto nehnuteľnosť. Viac informácií na www.romantickechalupy.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3527 m²
Úžitková plocha3527 m²
Statusaktívne