Priestranný, slnečný 5-izbový rodinný dom s garážou v tichej lokalite

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Ružindol
160 m²
2
5
áno
čiastočne prerobený
áno
áno
áno
predaj - Rodinný dom
255.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1079x zobrazená v zozname / 70x zobrazená detailne / 14x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj priestranný, slnečný 5-izbový rodinný dom s pozemkom o rozlohe 800 m² v obľúbenej a pokojnej lokalite Ružindol, okres Trnava.

DISPOZÍCIA DOMU:


Prvé nadzemné podlažie: Hlavnou dominantou tohto podlažia je priestranná obývacia izba s jedálenským kútom a krbom, ktorá je prepojená s kuchyňou moderného vzhľladu. Z kuchyne vedie priamy vstup na terasu s rozlohou 24 m2. Ďalej tu nájdete priestrannú chodbu , 1 izbu určenú na hosťovskú/posilňovňu či pracovňu, kúpeľňu so sprchovým kútom, samostatné WC a technickú miestnosť s dostatočným úložným priestorom.

Druhé nadzemné podlažie: Na poschodie sa dostanete dreveným schodiskom, ktoré vedie do chodby so vstupmi do troch oddelených izieb. Na tomto poschodí je tiež rozostavaný priestor pripravený na druhú kúpeľňu, ktorá môže byť vybavená vaňou, sprchovým kútom či WC.

Tento priestranný rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete: voda, elektrina, plyn, kanalizácia. Kúrenie je podlahové na prízemí a radiátorové na poschodí, zabezpečené plynovým kondenzačným kotlom.

Dom je postavený z Ytong 30 cm + 10 cm zateplenie. Okná sú plastové dvojsklá, a na slnečnej strane sú osadené exteriérové žalúzie.

Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 2009, predáva sa čiastočne zariadený.

Cena: 255,000€



Pre bližšie informácie,otázky a obhliadky kontaktujte Veronika Fojtíková, , LeHouse s.r.o., , www.lehouse.com

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha160 m²
Celková rozloha800 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Terasaáno
Garážáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zYtong
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbáno
Oknáplastové
Terénrovina

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky