PRIESTRANNÝ SVETLÝ 3-IZB., BYT VO VÝBORNÁ LOKALITA, PARKOVANIE, BALKÓN

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Bernolákovo
Ulica.: Dubová
76.87 m²
3
nie
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
205.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

25973x zobrazená v zozname / 650x zobrazená detailne / 87x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj veľmi príjemný, dobre dispozične riešený 3-izbový byt s balkónom vo vyhľadávanej obci Bernolákovo na ulici Dubová. Byt sa nachádza v pokojnej lokalite, je situovaný na 3 poschodí zo 3. poschodového bytového domu. Táto nehnuteľnosť je ideálnou voľbou pre ľudí, ktorí vyhľadávajú pokojnú lokalitu s dostatočným priestorom pre svoju rodinu.

Dispozične pozostáva zo vstupnej haly, z ktorej sa vchádza do všetkých miestností. Ďalej disponuje priestrannou obývacou miestnosťou spojenou s kuchyňou a jedálenským kútom a vstupom na balkón, na ktorom si môžete vychutnať rannú kávu s príjemným výhľadom. Výhodou tejto miestnosti sú vysoké stropy, ktoré presvetlia celú miestnosť. Z chodby sa vchádza do dvoch samostatných izieb, kúpeľne s vaňou, samostatnej toalety. Pri vstupnej hale sa nachádza technická miestnosť s plynovým kotlom, ktorá slúži aj ako práčovňa.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* lokalita: Dubová ulica - Bernolákovo
* stav: novostavba
* poschodie: 3 z 3
* celková plocha bytu: 76,87 m2
* plocha balkóna: 7 m2
* na mieru vyrobená kuchynská linka
* vlastné vyhradené parkovacie miesto pred bytovým domom
* vyhľadávaná lokalita
* tiché a novo-vybudované okolie
* kompletná občianska vybavenosť

LOKALITA A OKOLIE:


Obec Bernolákovo disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Nachádzajú sa tu škôlky, školy, stredná škola, obecný úrad, lekár, lekáreň, obchod LIDL, BILLA, Coop Jednota, pošta, zdravotné stredisko, DM drogéria, Pepco, kvetinárstva, cukrárne, reštaurácie. Na svoje si tu prídu aj rodičia malých detí, nakoľko sú v obci detské ihriská, športové krúžky. Milovníci športu majú v obci neobmedzené možnosti ako futbal, volejbal, nachádzajú sa tu dve cyklistické trasy a mnoho ďalších. Veľmi rýchla dostupnosť do Bratislavy.

POHĽAD MAKLÉRA:


Táto nehnuteľnosť je vhodná pre mladé rodiny s deťmi, nakoľko sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. Byt je vďaka vysokým stropom dostatočne presvetlený, je priestranný a veľkou výhodou je, že v bytovom dome sa nachádzajú iba tri byty. Tento byt ja na 3. poschodí a disponujem priestrannou chodbičkou, ktorú noví majitelia môžu využiť na odkladanie bicyklov. Výhodou je aj vlastné vyhradené parkovacie miesto pred bytovým domom.


CENA NEHNUTEĽNOSTI: 205.000,-EUR



ID: 8182136

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha76.87 m²
Poschodie3
Statusaktívne
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky