Príjemný 2i byt s priestranným balkónom a výhľadom na zeleň

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Mlynské Nivy
59 m²
5
2
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
720,- € Energie:
170 € / mes
+170,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

1880x zobrazená v zozname / 46x zobrazená detailne / 46x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte ideálne miesto na život, kde sa pohodlie snúbi s moderným dizajnom? Predstavujeme vám tento skvostný 2-izbový byt, ktorý sa nachádza na 5. poschodí obľúbeného rezidenčného komplexu NUPPU v Ružinove.

Interiér bytu: Vstúpte do priestoru, ktorý je zladený do harmonickej farebnej palety. Kuchyňa v krásnej bielej farbe je plne vybavená modernými spotrebičmi a poskytuje dostatok miesta na kulinárske experimenty. Obývacia izba je vybavená pohodlnou sedačkou, ideálnou na relax po náročnom dni.

Spálňa je vybavená masívnou posteľou a priestrannou vstavanou skriňou, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru. Na chodbe nájdete praktický šatník za dverami, ktorý ešte viac zvyšuje funkčnosť bytu.

Priestranná kúpeľňa je vybavená vaňou a WC, čo zaručuje maximálny komfort a pohodlie.

Exteriér bytu: Veľký balkón s rozlohou takmer 9m2, ktorý sa tiahne oboma miestnosťami, ponúka nádherný výhľad na zeleň v dvore, a je ideálnym miestom na relax pri šálke kávy alebo skvelých večerných stretnutiach s priateľmi. Externé žalúzie na ovládanie zabezpečia súkromie a optimálne zatienenie, čo prispieva k pohodlnému bývaniu.

Ďalšie výhody: Byt je vybavený klimatizáciou, takže si môžete užívať príjemnú teplotu počas horúcich letných dní.
Byt disponuje celkovou rozlohou 50,50 m2, ktorú dopĺňa priestranná loggia a pivnica.

Výhody bytu a jeho lokality:



Byt sa nachádza v žiadanej lokalite Ružinova, v modernom rezidenčnom komplexe NUPPU, ktorý poskytuje pohodlné mestské bývanie v prostredí s bohatou zeleňou a starostlivo udržiavanými vonkajšími priestormi. Komplex ponúka komunitné dvory s vonkajším sedením, športoviskami, miestami na grilovanie, detskými ihriskami, ping-pongovými stolmi, workout zónou na cvičenie a bežeckou dráhou.

Tento región Ružinova sa vyznačuje vynikajúcou občianskou vybavenosťou. V blízkosti nájdete množstvo reštaurácií, potraviny Kraj a Delia, kaderníctvo, lekáreň, kaviareň, balikobox a bike-sharing. Zastávka MHD je taktiež len pár krokov od bytového domu.

Staňte sa súčasťou tejto jedinečnej komunity a zažite bývanie na novej úrovni!

Byt je pripravený na prenájom a čaká na nájomníkov, ktorí ocenia jeho kvalitu a výnimočnú polohu. Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás kontaktujte.

Poznámka: Zvieratá nie sú povolené.



Cenové podmienky:

Nájomné: 720€ / mesiac


Energie: 170€ / mesiac
Celková mesačná platba: 890€ + Internet, TV

Depozit: 890€


Provízia RK
Byt je voľný ihneď.

Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes!

Zodpovedný maklér:


Adriana Behúňová
RentHub s.r.o. špecialisti na prenájmy
Tel.:
E-mail:

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie nájomných zmlúv.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha59 m²
Poschodie5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetnie
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Káblová televízianie
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky