Príjemný 3-izbový byt v centre Starého Mesta

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Panenská
91 m²
6
2
3
áno
prenájom - 3-izbový byt
950,- €/mes. Energie:
360 € / mes
+360,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

29378x zobrazená v zozname / 1277x zobrazená detailne / 515x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE Vám exkluzívne ponúka na prenájom príjemný 3-izbový byt na Panenskej ulici v centre Starého Mesta.
Byt sa nachádza na druhom poschodí rezidencie. Disponuje celkovou plochou 93 m2, z toho úžitková plocha bytu predstavuje 91 m2 a výmera balkóna 2 m2. K bytu prislúcha vyhradené parkovacie státie nachádzajúce v exteriéri bytového domu.

Dispozičné riešenie je veľmi príjemné a zároveň praktické. Denná časť bytu pozostáva zo vstupnej predsiene s úložným priestorom, z otvorenej dispozície obývacej izby a jedálne, kuchyňa je oddeliteľná posuvnými dverami, hlavná spálňa je s úložným priestorom a hosťovská izba je s pracovným kútom a úložným priestorom, toaleta je samostatná a kúpeľňa je s vaňou. Z jedálne je vstup na balkón orientovaný do tichého vnútrobloku.
Ponúkaný byt je kompletne zariadený, ponúka dostatok úložného priestoru, kuchynská linka zhotovená na mieru vrátane vstavaných spotrebičov.

Nájomné nezahŕňa poplatok za energie vo výške 360,-EUR (platby extra).

LOKALITA


Táto ponuka je ideálnou pre rodinu, ktorá ocení pokojné a komorné mestské bývanie s výbornou dostupnosťou a dobrou občianskou vybavenosťou.

Nájom možný v období 1.10.2024 až 30.4.2025.



Follow the Rivers find your home..

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha93 m²
Úžitková plocha91 m²
Poschodie2
Počet poschodí6
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Lódžiaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Bezbariérový prístup áno
Oknádrevené

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky