PRÍJEMNÝ, SLNEČNÝ 4-IZB. RODINNÝ DOM S POZEMKOM 675 M2 - HVIEZDOSLAVOV

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Hviezdoslavov
Ulica.: Stredná
146 m²
675 m²
4
áno - 1 auto
studňa
230/400V
áno
septik
predaj - Rodinný dom - Novostavba
268.990,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

16866x zobrazená v zozname / 709x zobrazená detailne / 226x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj pekný 4-izbový rodinný dom s garážou, ktorý sa nachádza v tichej obci Hviezdoslavov na Strednej ulici. Tento nádherný rodinný dom s výmerou 146 m² na pozemku o veľkosti 675 m² ponúka ideálne podmienky pre plnohodnotný a moderný život v príjemnom prostredí. S množstvom priestoru, kvalitným vybavením a výbornou lokalitou je tento dom perfektnou voľbou pre vašu rodinu. Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes!

TECHNICKÉ PARAMETRE A VYBAVENIE:


Konštrukcia: Dom je postavený montovaným systémom z Europanelov hrúbky 210 mm, zateplený polystyrénom hrúbky 100 mm, čo zabezpečuje vynikajúcu tepelnú izoláciu a energetickú efektívnosť.
Strecha: Kvalitná plechová strecha značky Maslen.
Základy a strop: Betónové základy a strop zateplený minerálnou vlnou hrúbky 240 mm značky Rockwool poskytujú vynikajúcu tepelnú pohodu.

INTERIÉR:


Okná: Plastové 6-komorové okná s izolačným dvojsklom, vybavené vnútornými žalúziami a sieťkami proti hmyzu, zaisťujú optimálnu svetelnosť a súkromie.
Krb: Priestranná obývacia izba je srdcom domu, kde nájdete krb s uzatvoreným ohniskom, ideálny na chladné zimné večery.
Kuchyňa: Na mieru robená kuchynská linka je vybavená modernými spotrebičmi vrátane digestora, sklokeramickej varnej dosky, teplovzdušnej rúry, chladničky s mrazničkou a umývačky riadu.
Kúpeľňa: Komfortná kúpeľňa so sprchovým kútom, toaletou, umývadlom a priestorom na práčku a sušičku.

EXTERIÉR:


Brána: Elektrická posuvná brána na diaľkové ovládanie zvyšuje bezpečnosť a pohodlie.
Zabezpečenie: Dom je vybavený alarmom, ktorý poskytuje dodatočnú ochranu pre vás a vašu rodinu.

VYKUROVANIE A INŽINIERSKE SIETE:


Kúrenie: Teplovodné podlahové kúrenie zabezpečuje rovnomerné a príjemné teplo po celom dome.
Inžinierske siete: Elektrina, septik s kapacitou 12 m³, vlastná studňa s pitnou vodou. Obec aktuálne pracuje na dobudovaní kanalizácie a mestského vodovodu, čo prinesie ďalšie výhody pre budúcich majiteľov.

LOKALITA A OKOLIE:


* dostupnosť: Blízkosť k Bratislave, ktorá je vzdialená len približne 20 km, robí z Hviezdoslavova ideálne miesto pre tých, ktorí pracujú v hlavnom meste, ale preferujú bývanie v pokojnejšom a prírodnejšom prostredí.
* dopravná infraštruktúra: Obec má výborné dopravné spojenie, vrátane pravidelnej autobusovej a vlakovej dopravy. Cesta autom do Bratislavy trvá len okolo 20 minút.
* občianska vybavenosť: Hviezdoslavov ponúka všetko potrebné pre pohodlný život – obchody, reštaurácie, kaviarne, základnú školu, materskú školu a rôzne služby. Obec sa neustále rozvíja a investuje do zlepšovania infraštruktúry a vybavenosti.
* príroda a rekreácia: Okolie Hviezdoslavova je bohaté na prírodné krásy, ideálne pre milovníkov outdoorových aktivít. Blízkosť Dunaja a rozsiahle lesy poskytujú množstvo možností na prechádzky, cykloturistiku a ďalšie voľnočasové aktivity.
* komunita: Hviezdoslavov má priateľskú a súdržnú komunitu. Obec organizuje rôzne kultúrne a spoločenské podujatia, ktoré prispievajú k bohatému spoločenskému životu a umožňujú novým obyvateľom ľahko sa integrovať.
* Hviezdoslavov je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú harmóniu medzi vidieckym pokojom a mestským komfortom. Táto obec ponúka výnimočné prostredie pre život s modernou infraštruktúrou, bezpečnosťou a blízkosťou k prírode, čo z nej robí ideálne miesto pre váš nový domov.

CENA: 268.990€


V cene je zahrnutý právny a hypotekárny servis, poradenstvo, spracovanie všetkých zmlúv a dokumentácie potrebnej k prevodu.

ID:
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku675 m²
Zastavaná plocha193 m²
Úžitková plocha146 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Kanalizáciaseptik
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Terasaáno
Garážáno - 1 auto
Inžinierske sieteáno
Postavené zMontované
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky