Príležitosť získať turecké občianstvo s vilou a výhľadom na more

Štát.: Turecko
Mesto.: Akseki
Lokalita.: Kestel
250 m²
5
predaj - Vila
1.700.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9201x zobrazená v zozname / 679x zobrazená detailne / 29x zobrazená detailne tento mesiac

Schválené občianstvo, Luxusná vila s výhľadom na more v Kestel, Alanya
Táto vila na predaj v Alanyi sa nachádza v obci Kestel, ktorá je známa svojím pokojným a malebným okolím. Táto oblasť sa nachádza medzi ohromujúcim pohorím Taurus a azúrovým Stredozemným morom a ponúka jedinečnú kombináciu prírodných krás a pohodlia mestského života. Tento región je známy svojou pokojnou atmosférou, vďaka čomu je ideálnou destináciou pre tých, ktorí hľadajú pokojné útočisko ďaleko od rušného mestského života. Vďaka blízkosti k vybavenosti a atrakciám Alanye si obyvatelia môžu vychutnať pokoj hôr aj vzrušenie pobrežia. Táto luxusná vila s výhľadom na more v Kesteli umožňuje svojim obyvateľom objímať krásy okolia a zároveň si užívať moderné pohodlie a dáva možnosť získať turecké občianstvo.

Táto moderná vila sa nachádza v útulnej a pokojnej oblasti, ktorá potvrdzuje jej príslušnosť k vyššej triede. Najbližší supermarket je vzdialený 1,9 km. Vzdialenosť do Alanye s nákupnými centrami a atrakciami je 12,5 km. Piesočnatá pláž je vzdialená 2,3 km od hotela. Letisko Gazipaşa je vzdialené 35 km, letisko Antalya 137 km.

Exkluzivitu vily, ktorá zaberá pozemok s rozlohou 1 100 m2, dopĺňa jej súkromné vybavenie. Má všetko pre pohodlný pobyt, ako napríklad krytý a vonkajší bazén, bar pri bazéne, saunu, parný kúpeľ, posilňovňu, turecké kúpele, herňu s biliardom, upravenú ovocnú záhradu s detským ihriskom a parkovisko pre tri vozidlá.

Vila 5+1 má 250 m2 a zahŕňa:


prízemie: obývacia izba, otvorená kuchyňa, spálňa, WC a dva balkóny
prvé poschodie: štyri spálne, vlastná kúpeľňa, dve WC a tri balkóny
horné poschodie: terasa s kuchynským kútom, vírivkou a sprchovacím kútom
Exkluzívna vila na predaj v Alanyi je vybavená najkvalitnejšími materiálmi vrátane priestrannej kuchyne na mieru so žulovou pracovnou doskou, kompletne obložených kúpeľní s nábytkom a sprchovými kútmi, keramickej podlahy, podlahového kúrenia, LED bodových svetiel, roliet, oceľových vstupných dverí, dvojitého zasklenia atď.

Pre viac informácií o nehnuteľnostiach v Turecku na našej stránke:
https://stavinvestreality.sk/zahranicne-nehnutelnosti/?jsf=epro-loop-builder&tax=external_properties_country:143

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha250 m²
Počet izieb5
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky