Pripravuje na predaj super moderný a novozrekonštruovaný 3-i

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Piešťany
68 m²
neuvedené
predaj - 3-izbový byt
170.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1484x zobrazená v zozname / 233x zobrazená detailne / 21x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality pripravuje na predaj super moderný a novozrekonštruovaný 3-izbový byt o rozlohe 68 m2, s lodžiou a výťahom s dobrým parkovaním.

Byt pozostáva z priestrannej chodby so šatníkovou skriňou, obývačky, spálne, detskej izby, šatníka, modernej kuchyne so spotrebičmi Bosch, kúpeľne a toalety.


Okná plastové so žalúziami, predpríprava na vonkajšie rolety, znížené stropy či kvalitné plávajúce podlahy prispievajú ku komfortu bývania.

Poteší aj vkusná kúpeľňa s toaletou.



Nehnuteľnosť sa predáva vrátane nového zariadenia, alebo dohoda.

Bonusom je menená komplet elektrika, klimatizácia, nové stúpačky, komplet zrekonštruovaná bytovka, vrátane výťahu, škola, škôlka a potraviny, lekár, lekáreň a autobusová zastávka na skok.

K bytu patrí aj pivnica plus miestnosť na odkladanie bicyklov.

Energetický certifikát nebol predložený.



Pre viac informácii kontaktujte, prosím, Ing. Janu Beňačkovú, RSc: tel. Centrála

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku68 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Postavené zpanel

Vaše hodnotenie ponuky