Pripravujeme do ponuky: Chatu na Duchonke

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Prašice
Ulica.: Duchonka
80 m²
2
3
pôvodný
verejný vodovod
230V
žumpa
predaj - Chata
68.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

3569x zobrazená v zozname / 295x zobrazená detailne / 295x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária TOPnehnuteľnosti.eu pripravuje do ponuky dvojpodlažnú rekreačnú chatu, ktorá sa nachádza v rekreačnej oblasti Duchonka, približne 80m od priehrady. Chata je postavená v roku 1968 z betónu a dreva. Je napojená na elektrinu a obecný vodovod. Odpad je riešený do žumpy. Kúrenie je zabezpečené tuhým palivom (krb + peterky) a ohrev vody bojlerom. Okná sú drevené a podlahy prízemie dlažba a poschodie palubovka. Strecha je plechová. Chata má aj pivnicu o rozlohe 10m2. Je postavená na mierne svahovitom pozemku. Pozemok pod chatou je v osobnom vlastníctve a okolie chaty o výmere 180,15m2 sa prenajíma od obce Prašice. Prístupová cesta k chate je obecná a nespevnená. V chate sú tri izby. Rozloženie je: vstupná chodbička z ktorej sa ide do kúpeľne, kde je umývadlo, vaňa, wc a boiler na ohrev teplej vody. Ďalej do kuchyne kde je kuchynská linka na mieru, chladnička, a elektrický sporák. Ďalej sa z chodbičky vstupuje do spoločenskej miestnosti, kde je krb a aj kachle (perterky). Z tejto izby je východ na terasu o rozlohe 10m2. Zo spoločenskej izby vedú schody na poschodie kde sú dve izby. Na pozemku pri chate sa nachádza aj záhradný gril a posedenie.

Táto nehnuteľnosť je vhodná ako chata pre tých, ktorí hľadajú únik z ruchu mesta do pokojného vidieckeho prostredia. Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás prosím kontaktujte.

Bližšie informácie o nehnuteľnosti Vám poskytneme na telefónnom čísle , alebo mailom

Ponúkame a vyriešime Vám všetky profesionálne realitné služby:
- kvalitný marketing a propagáciu nehnuteľností
- profesionálnu obhliadku
- kompletný právny servis potrebný pri prevode nehnuteľnosti:
- vyhotovenie všetkých potrebných zmlúv, návrhu vkladu na kataster
- katastrálne a notárske poplatky,
- hypotekárny servis cez spoľahlivých hypotekárnych špecialistov
- geodetické služby
- znalecký posudok od overených znalcov
- stanovenie hodnoty nehnuteľností ku dedičskému konaniu
- Sťahovanie, vypratávanie a prepravné služby

Dôverujte nám, s nami získate kompletný servis z jedného miesta, či už ide o kúpu, predaj alebo prenájom nehnuteľnosti a užite si bezstarostnosť, ktorú si zaslúžite.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha43 m²
Úžitková plocha80 m²
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Pivnicaáno
Zariadeniečiastočne
Krbáno

Vaše hodnotenie ponuky