PRIPRAVUJEME DO PONUKY ! PLICKOVA VÝBORNE RIEŠENÝ 3izbový BYT s LOGGIO

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
71 m²
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

872x zobrazená v zozname / 72x zobrazená detailne / 72x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka EXKLUZÍVNE ponúka na predaj priestranný 3 izbový byt v obľúbenej časti Rače.

V INZERÁTE SÚ POUŽITÉ FOTKY Z PREDOŠLÉHO ZREALIZOVANÉHO PROJEKTU PRE LEPŠIU PREDSTAVU, V AKOM PREVEDENÍ A ŠTANDARDE SA BYT BUDE PREDÁVAŤ

BYTOVÝ DOM:



Zateplený 12 poschodový bytový dom s dvoma novými výťahmi s novými stúpačkami. Na každom poschodí sa nachádzajú len štyri byty.

BYT A JEHO BENEFITY:



-Po vstupe do bytu nás víta dlhá chodba s ideálnym priestorom pre vstavané skrine. Práve z chodby sa postupne dostaneme do južne orientovanej, nepriechodnej izby. Obývacia miestnosť je centrom bytu a prechádza sa z nej do spálne a kuchyne. Zároveň sa z nej dostaneme na veľkorysú loggiu, ktorá je kompletne zasklená.

Byt disponuje celkovou podlahovou plochou o výmere 71m2 (byt 64m2+7m2 loggia). Nachádza sa na 7/12 poschodí. Bez tiarch a kúpou voľný

ORIENTÁCIA:



J,V

LOKALITA:



Tichá časť priamo pod Karpatmi. V pešej blízkosti sa nachádzajú reštaurácie, vinárne, ale aj škola či škôlka. Na skok od zastávky električky. Vďaka blízkosti lesa či vinohradov je vyhľadávaná najmä milovníkmi aktívneho oddychu. Môžete sa tešiť na množstvo cyklotrás a turistických chodníčkov, ale aj kompletnú občiansku vybavenosť.

NÁZOR MAKLÉRA:



Veľmi praktický byt s výbornou energiou. Množstvo úložného priestoru, veľká loggia a nádherné výhľady sú jednoznačne benefity, na ktoré si rád zvykne každý. Odporúčam a teším sa na spoločnú obhliadku!

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 114668



Cena: dohodou

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha71 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky