Pripravujeme do ponuky rodinný dom s nádherným výhľadom na Bratislavu

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
130 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
450.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2665x zobrazená v zozname / 587x zobrazená detailne / 587x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality exkluzívne pripravuje na predaj: Slnečný rodinný dom s terasou a krásnou scenériou v tesnej blízkosti lesa v bratislavskej Rači

Lokalita: Bratislava - Rača


Počet izieb: 5
Výmera: dom 87 m2 zastavaná plocha (130 m2 úžitková plocha) a pozemok vrátane domu 326 m2

Financie: 450.000,—EUR



Popis:
TU Reality pripravuje na predaj päťizbový rodinný dom s terasou, ktorý je čiastočne prepojený fasádou so susedným domom, no má svoj vlastný vchod a oddelený pozemok, vďaka čomu máte zabezpečené úplné súkromie a nezávislosť. Dom je napojený na alarm, kamery, či videovrátnika a má dve podlažia. Na prízemí sa zo vstupnej chodby vchádza do obývacej izby s krbom, vďaka ktorému si vychutnáte chladné večery v príjemnej atmosfére. Ďalej sa na spodnom podlaží nachádza samostatné WC, špajza, miestnosť so vstavanou skriňou po celej dĺžke steny a ďalšia izba, ktorá môže slúžiť ako domáce fitko alebo pracovňa, či hosťovská izba. Kuchyňa s jedálenskou časťou, ktorá je takisto na prízemí, má výstup na terasu a do záhrady. Tento rok boli vymenené spotrebiče ako chladnička, či umývačka a pred štyrmi rokmi elektrická varná doska. Na poschodí sa nachádza dlhšia chodba so vstavanou skriňou, tri samostatné izby, plus kúpeľňa s rohovou vaňou, sprchovým kútom, dvojumývadlom, bidetom a s ďalším WC. Vykurovanie miestností je zabezpečené elektrickým podlahovým kúrením s možnosťou regulácie teploty v každej miestnosti. Na záhrade, ktorá je automaticky zavlažovaná, sa nachádza aj krb, čiže si užijete s rodinou a blízkymi kopec zábavy. Ďalej tam nájdete záhradný domček s rozlohou 5x4 m, či 6 metrový novovybudovaný záhon, ktorý vášnivý záhradkár určite rád využije na výsadbu kvetín alebo zeleniny. Dom je klimatizovaný, takže letné horúčavy vás vôbec nezaskočia. Je zateplený polystyrénom o hrúbke 15 cm. Z vrchného podlažia sa dostanete aj na povalu, kde viete uložiť mnoho sezónnych vecí alebo takých, ktoré nepotrebujete na dennodenné použitie. Je pochôdzna po celom obvode domu. Parkovanie je takisto bezproblémové. Na pozemku zaparkujete dve autá za elektrickou bránou na diaľkové ovládanie.
V blízkosti sa nachádza les, kde budete určite radi tráviť voľné chvíle. Milovať budete aj výhľad na scenériu Bratislavy. A o tom nočnom pohľade nehovoriac. V mestskej časti Rača je kompletná občianska vybavenosť vrátane obchodov, škôl, škôlok, pôšt, reštaurácií, či rôznych iných služieb. Rača je obľúbená aj pre jej bezproblémovú dostupnosť do centra mesta aj vďaka električkám, ktoré premávajú v pravidelnom harmonograme. Výhodná poloha nehnuteľnosti aj s napojením na novú diaľnicu D4R7.

Výhody: • Zariadený dom • Terasa • Lokalita • Bezproblémové parkovanie

Cena zahŕňa realitné a právne služby spojené s prevodom nehnuteľnosti:
– vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie (zmluva o budúcej zmluve, rezervačná zmluva, zmluva o prevode vlastníctva bytu, návrh na vklad vlastníckych práv, prípadné dodatky, protokol o prevzatí a odovzdaní nehnuteľnosti…)
– správny poplatok spojený s návrhom na vklad vlastníckych práv

Možnosť financovania prostredníctvom HÚ, s ktorým Vám pomôžu naši hypotekárni špecialisti.

Energetický certifikát nie je k dispozícii. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum , alebo mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku130 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky