PRIPRAVUJEME DO PONUKY RODINNÝ DOM V BLÍZKOSTI JAZERA, UZAVRETÝ AREÁL

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Vojka nad Dunajom
106.53 m²
359 m²
1
4
studňa a vodovod
nie
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
330.000,- € možnosť odpočtu DPH, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

595x zobrazená v zozname / 35x zobrazená detailne / 35x zobrazená detailne tento mesiac

V zastúpení majiteľa ponúkame na predaj úplne nový rodinný dom v privátnej rekreačnej zóne pri jazere Vojka ( 25 km od Bratislavy). Nehnuteľnosť je situovaná len pár metrov od pláže. Bývanie "na brehu jazera" Vás chytí za srdce.

Pozostáva z dvoch nadzemných podlaží. Prízemie je riešené vstupom do predsiene s úložným priestorom a plynule prechádza do dennej časti, ktorá je zariadená kvalitnou kuchynskou linkou zn. Dankuchen so spotrebičmi zn. BOSCH (chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, indukčná varná doska, el. rúra) a priestorom na jedálenský stôl, prípadne veľkú sedačku a TV stenu. Ďalej je tu miestnosť vhodná pre spálňu či pracovňu, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou technická miestnosť. Na poschodí, kam sa dostaneme krásne presvetleným schodiskom je slnečný otvorený priestor vhodný ako obývacia izba s výhľadom na jazero a výstupom na balkón, spálňa s ďalším balkónom a kúpeľňa s perličkovou vaňou Jacuzzi a toaletou. Z kuchyne je možný východ na terasu, ktorú si môže nový majiteľ prekryť pergolou, prípadne tu môže vzniknúť dostatočne veľká zimná záhrada, o ktorú sa zväčší priestor dennej časti a môže sa využívať celoročne. Každá miestnosť disponuje pripojením na TV a internet. Celý dom poskytuje množstvo možností pre úložný priestor.

Osobitný dôraz sa kladie na maximálne využitie vnútorného priestoru. Dom sa predáva už dokončený vo vysokom štandarde.
- podlahy kvalitnej talianskej značky Arbitare vo všetkých miestnostiach aj na terase/možnej zimnej záhrade
- štyri klimatizačné jednotky ovládané cez mobilnú aplikáciu
- podlahové kúrenie rozdelené na 7 zón (príprava na 9 zón v prípade úpravy dispozície a pridaním izieb) - možnosť ovládania cez mobilnú aplikáciu
- príprava pre fotovoltiku, satelit a internet
- hliníkové okná s exteriérovými žalúziami a sieťkami proti hmyzu
- luxusná kuchynská linka nemeckej DanKuchen so spotrebičmi zn. BOSCH
- exteriérové osvetlenie okolo celého domu
- trávnik so závlahou Hunter, zámková dlažba, studňa

Veľkým benefitom je možná úprava dispozície, ktorou si viete jednoduchým stavebným zásahom vybudovať jednu až dve spálne navyše. Kontaktujte nás ohľadom obhliadky a radi Vám poskytneme bližšie možnosti a informácie.

Pozemok s výmerou 359 m² je kompletne oplotený, elektrická brána na auto, zelený trávnik s vlastnou závlahou a studňou. Poskytuje dostatok priestoru aj pre murovaný bazén, pohodlné zaparkovanie dvoch áut a navyše je tu príprava na záhradný domček pre náradie sezónne veci. V prípade elektrických áut je tu vybudovaná príprava na napájanie.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* lokalita: Vojka nad Dunajom
* podlahová plocha: 106,53 m²
* terasa: 18 m² + 2x balkón
* výmera pozemku: 359 m²
* dokončený v štandarde s kuchynskou linkou
* systém smart home
* kvalitné materiály
* možnosť využívať na celoročné bývanie alebo napríklad ako víkendový dom

Zaujíma Vás svet realít? Sledujte nás aj na našom INSTAGRAME 1.bcr.sk_reality alebo FACEBOOKU 1.BCR - Realitná kancelária.

LOKALITA A OKOLIE:


Obec Vojka nad Dunajom ponúka občiansku vybavenosť ako potraviny, reštaurácie či pošta. Priestor je tu taktiež na množstvo športových aktivít. Areál Jazero Vojka je od Bratislavy vzdialené iba 23 km so skvelou dostupnosťou bez dopravných obmedzení. Pre obyvateľov je k dispozícii trávnatá pláž s dĺžkou 1,5 km, ktorú využívajú na rekreáciu, rybárčenie, športové aktivity či prechádzky so svojimi domácimi miláčikmi. Jazero je vhodné na rôzne druhy vodných športov - plávanie, potápanie, šnorchlovanie, surfovanie, kiterunning či paddleboarding. Taktiež je tu možné člnkovanie, kajakovanie a kanoistika, prípadne aj v neďalekých ramenách starého Dunaja. Rybári tu môžu loviť šťuky, kapre a sumce. V rámci areálu sa nachádza aj tenisový kurt, volejbalová pláž, vešľké detské pieskovisko a niekoľko detských preliezačiek. Pre bežcov je vytvorený 5 km okruh okolo jazera. Taktiež sa neďaleko nachádza športový a voľnočasový rezort X-BIONIC Sphere je vzdialený 40 minút autom. Pre cyklistov začína priamo pri jazere cyklotrasa smer Gabčíkovo, Komárno alebo na opačnú stranu do Bratislavy, Rakúska a po dobudovaní cyklomosta cez Dunaj aj do Maďarska. Pre prístupnejšiu dopravu je k dispozícii aj Kompa Vojka Kyselica, či už idete bicyklom alebo autom.

CENA: 330.000,-EUR, možnosť odpočtu DPH


V cene je zahrnutý kompletný právny a hypotekárny servis, poradenstvo, spracovanie všetkých zmlúv a dokumentácie potrebnej k prevodu.

ID:

© Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku359 m²
Úžitková plocha106.53 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Terasaáno
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky