PRIPRAVUJEME - Priestranný 3 izbový byt Hájik

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
70 m²
8
2
3
čiastočne prerobený
áno
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

453x zobrazená v zozname / 49x zobrazená detailne / 49x zobrazená detailne tento mesiac

Radi by sme Vám predstavili skvelú príležitosť na kúpu priestranného a slnečného 3-izbového bytu v jednej z najvyhľadávanejších častí Žiliny, na obľúbenom sídlisku Hájik. Tento byt s rozlohou 70 m² ponúka ideálne spojenie pohodlia, funkčnosti a príjemného prostredia, čo z neho robí vynikajúcu voľbu pre rodiny, páry či jednotlivcov, ktorí hľadajú moderné a komfortné bývanie v pokojnej lokalite.

Byt sa nachádza na 2. poschodí z celkovo 8 v modernom panelovom bytovom dome vybavenom výťahom, čo zaručuje pohodlný prístup aj pre rodiny s malými deťmi či starších ľudí. Celková dispozícia bytu je veľmi praktická a rozložená tak, aby poskytovala všetko potrebné pre príjemný každodenný život. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, vrátane inštalácie nových plávajúcich podláh pred 2 rokmi, čo nielen zvýšilo estetiku, ale aj celkový komfort bývania.

Interiér bytu ponúka priestrannú vstupnú chodbu s praktickými vstavanými skriňami, ktoré poskytujú dostatok úložného priestoru. Svetlá a priestranná obývacia izba je ideálna na oddych, rodinné stretnutia či zábavu s priateľmi. Spálňa a detská izba sú orientované na juh, čo zabezpečuje príjemné slnečné svetlo počas celého dňa. Kuchyňa je moderná, s kuchynskou linkou vymenenou pred 10 rokmi, ktorá poskytuje dostatočný priestor pre varenie a pohodlné rodinné chvíle. Z kuchyne vedie vstup na príjemnú loggiu o výmere 2 m², kde si môžete vychutnať rannú kávu alebo relaxovať po dlhom dni.

Byt má murované jadro, pričom kúpeľňa a samostatné WC ponúkajú praktické a komfortné riešenie pre každodenné potreby. Celkovo je byt ideálnym miestom pre rodiny, ktoré hľadajú priestranný a dobre zariadený domov.

Poloha bytu v obľúbenej lokalite na sídlisku Hájik ponúka skvelú občiansku vybavenosť. V bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú materská a základná škola, detské ihriská a parky, ktoré sú ideálne pre rodinné aktivity. Nechýbajú ani obchody, reštaurácie a kaviarne, ktoré zabezpečujú komfortné a pohodlné každodenné bývanie. V okolí nájdete aj kostol, lekáreň a kvetinárstvo, čo zvyšuje praktickosť tejto lokality. Vynikajúce spojenie MHD zabezpečuje rýchly prístup do centra mesta a okolitých oblastí.

Prečo si vybrať tento byt? Tento slnečný a priestranný byt na sídlisku Hájik je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú komfortné bývanie s množstvom možností na voľnočasové aktivity v okolí. Jeho strategická poloha, kvalitná rekonštrukcia a výhodná dispozícia z neho robia skvelý domov pre rodiny aj jednotlivcov.

Ak máte záujem o túto nehnuteľnosť, neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky. Radi Vám pomôžeme s celým procesom financovania a vybavením úveru, pričom spolupracujeme s renomovanými finančnými inštitúciami. Pre bližšie informácie nás kontaktujte na telefónnom čísle alebo e-mailom na Tešíme sa na Váš záujem a radi Vám pomôžeme premeniť tento byt na Váš vysnívaný domov.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha70 m²
Poschodie2
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžiaáno
Terasanie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie

Vaše hodnotenie ponuky