PRIPRAVUJEME - RODINNÝ DOM BLÍZKO BRATISLAVY

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Trstená na Ostrove
108 m²
564 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

631x zobrazená v zozname / 67x zobrazená detailne / 67x zobrazená detailne tento mesiac

B10 pripravuje ponuku kvalitného, nízkoenergetického rodinného domu. Jedná sa o novostavbu 4 izbového rodinného domu typu bungalov v obci Trstená na Ostrove.





Domček s podlahovou plochou 108,39m2 je ideálny pre mladú rodinu, ktorá hľadá cenovo dostupné moderné bývanie s výbornou dostupnosťou do Bratislavy, a to bez zápch. Nachádza sa na slnečnom pozemku o výmere 564 m², v tichej a pokojnej lokalite obklopenej prírodou.

Dom bude odovzdaný v prevedení holodom, čo je veľkou výhodou nakoľko takto si môžete dokončiť bývanie podľa svojich predstáv.

V prípade záujmu o dokončenie vieme odporučiť overené firmy.





Zvýhodnená cena:



Toto bývanie je teraz k dispozícii za výhodnú cenu, čo z neho robí skvelú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú kvalitné a cenovo dostupné bývanie blízko Bratislavy, bez kompromisov na pohodlí a lokalite.





Súčasťou ponuky je zatiaľ ilustračná fotografia.





Budem sa tešiť na obhliadku s Vami!



V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 122595



Cena: dohodou

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku564 m²
Úžitková plocha108 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky