Projekt , , BYTY CORVUS" - Malacky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Malacky
Ulica.: Na majeri
4/2023
predaj - Výstavba bytov - Novostavba
od 160.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2374x zobrazená v zozname / 64x zobrazená detailne / 64x zobrazená detailne tento mesiac

GRAVITAS ponúka exkluzívne na predaj byty v projekte Corvus v meste Malacky.

Projekt CORVUS predstavuje unikátne a moderné bývanie, vo vyššom štandarde s terasou a so smart technológiou v bytovom projekte v krásnom prostredí pri hneď pri lese, na kraji Malaciek.

Vaše hodnotenie ponuky

Zoznam nehnuteľností v projekte

Ponuka bytov

Číslo Počet izieb Obytná plocha Podlažie Balkón/Lódžia Terasa Celková plocha Cena Stav
DB-20 2 76 m² 1 áno nie 76 m² 160,500.00 € voľný
DB-22 5 184.3 m² 3 nie áno 184.3 m² 329,900.00 € voľný

CORVUS MALACKY predstavuje príjemné mestské bývanie v 99 komfortných bytových jednotkách vo vysokom štandarde vyhotovenia a vybrané byty v prevedení smart. Ku každému bytu prislúcha parkovacie státie a pivničná kobka, takže ani o tento priestor sa nemusíte starať. Zeleň je vždy na blízku. Okrem výhľadu na borovicové lesy CORVUS MALACKY ponúka zeleň aj oveľa bližšie – prízemné byty majú predzáhradku, byty na 2NP a 3NP disponujú balkónmi a byty na najvyššom poschodí pripravujeme so zelenými, bezúdržbovými terasami. Dostupnosť bytov zaručuje výťah umiestnený vo všetkých vstupoch do jednotlivých bytového domu. No a technológiami nadupaný byt doplníme o predprípravu na elektronabíjačky pre vaše autíčka. CORVUS MALACKY je situovaný tak, aby ste mali do centra vždy blízko a napriek tomu si dennodenne vychutnávali blízkosť prírody a relax v nej.

Bývanie v tejto lokalite spája atribúty slnečného, pokojného bývania s výhodami mesta a jeho blízkosti. Moderná architektúra, čisté línie, variabilita vnútorných priestorov a nadštandardné prevedenie spoločne s výnimočnosťou lokality vytvárajú dokonalé podmienky pre kvalitné bývanie. Lokalita projektu CORVUS MALACKY ponúka pohodlnú dostupnosť do mesta a napojenie na diaľnicu. Dostupné sú napríklad jasle, materská škola, základná škola, detské ihrisko, obchody či nemocnica. Projekt je zároveň situovaný v príjemnom prostredí, ktoré okrem zelene ponúka aj výhľad na Malé Karpaty.

- Je vybavený vyšším štandardom:
gresové obklady, dlažby a sanita (dodáva Siko), podlahy a dvere(dodáva Jutex), el.podlahové vykurovanie, klimatizácia, vonkajšie hliníkové el. žalúzie, kvalitné plastové okná (3-sklo), bezp. vstupné dvere (Securido)

- Smart home systém umožňuje napr. automatické načasovanie otvárania žalúzií pri rannom vstávaní, ovládanie kúrenia, klimatizácie, svietidiel ale aj kontrolu jednotlivých spotrebičov pomocou smart zásuviek. Všetko viete ovládať a kontrolovať pomocou aplikácie aj mimo domova.

Ak potrebujete na nehnuteľnosť hypotekárny úver, nakontaktujeme vás na našich hypotekárnych poradcov. Stačí, keď o tom poviete nášmu maklérovi, ktorý vám kontakt na hypotekárneho poradcu rád poskytne. Ak ste si vybrali svoju vysnívanú nehnuteľnosť v projekte CORVUS MALACKY, dohodneme sa na nezáväznej predrezervácii, aby vám ju niekto spod nosa nevyfúkol. Predrezervácia trvá 5 kalendárnych dní.Už ste sa rozhodli? Podpíšeme teda spolu Rezervačnú zmluvu k nehnuteľnosti a zároveň uhradíte rezervačný poplatok 5 000€. Táto suma sa započítava do celkovej kúpnej ceny. Rezervačná zmluva vám zaručí, že vám nehnuteľnosť podržíme nasledujúcich 30 dní.Počas trvania rezervácie vám pripravíme ZOBZ, ktorú následne podpíšeme a do 5 dní zaplatíte 20 % z celkovej kúpnej ceny.Po získaní právoplatného kolaudačného rozhodnutia, súpisného a orientačného čísla ako i zápisu projektu na kataster vám budeme informovať o termíne uzatvorenia Zmluvy o prevode vlastníctva s úhradou druhej splátky kúpnej ceny (80%). Po uhradení celkovej kúpnej ceny kupujúcim podáme návrh na vklad na príslušný katastrálny odbor.Do 14 dní po podpise Zmluvy o prevode vlastníctva a zaplatení celej kúpnej ceny s vami spíšeme preberací protokol a odovzdáme vám váš nový byt.Po podpise rezervačnej zmluvy Vám garantujeme fixnú kúpnu cenu nehnuteľnosti, ktorá sa ani následným navyšovaním stavebných materiálov nebude meniť.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Začiatok9/2021
Ukončenie4/2023
Počet3
Výmera76 - 185 m²
Statusaktívne
Zateplený objektáno
Novostavbaáno

GRAVITAS a. s.
Budyšínska 36, Bratislava 831 02

Realitná kancelária je overeným členom ZRKS

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska
0908431.. zobraziť 0908 431 951
backOFFICE.Sk