Projekt , , RAČIANSKA PERLA" - Bratislava - Rača - KOLAUDUJEME!!!

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
Ulica.: Pri kolíske
169 m²
535 m²
2
nie
verejný vodovod
nie
230/400V
áno - 1
predaj - Výstavba domov - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

56304x zobrazená v zozname / 794x zobrazená detailne / 89x zobrazená detailne tento mesiac

Kolaudujeme!!!! Posledné domy v ponuke.

GRAVITAS ponúka exkluzívne na predaj vilu v projekte Račianska perla v mestskej časti Rača, v Bratislave.
Výstavba prebieha od 2/2023 a ukončenie je naplánované na 5/2024. Kolaudujeme v 6,7/2024 a finálne odovzdávanie prebehne v 7,8/2024.

Projekt Račianska perla predstavuje unikátne a luxusné bývanie, ktoré spája dokonalú polohu s modernou architektúrou, vynikajúcim štandardom a súkromnou komunikáciou pre každého náročného obyvateľa.

Vaše hodnotenie ponuky

Zoznam nehnuteľností v projekte

Ponuka domov

Číslo Počet izieb Obytná plocha Zastavaná plocha Rozloha pozemku Celková rozloha Cena Stav
-241 4 169 m² 151 m² 530 m² 240 m² Cena v RK voľný
-278 4 169 m² 151 m² 530 m² 240 m² Cena v RK voľný
-246 4 169 m² 151 m² 530 m² 240 m² Cena v RK voľný

Projekt Račianska perla predstavuje unikátne a luxusné bývanie, ktoré spája dokonalú polohu s modernou architektúrou, vynikajúcim štandardom a súkromnou komunikáciou pre každého náročného obyvateľa. Vila sa nachádza vo výbornej lokalite, na ulici Pri kolíske. Projekt Račianska perla zahŕňa šesť nad sebou usporiadaných víl s modernou architektúrou, ktoré boli navrhnuté tak, aby si vzájomne nezakrývali výhľady a zachovali súkromie pre každého obyvateľa.

Tieto moderné vily sa nachádzajú v obľúbenej a vyhľadávanej bratislavskej mestskej časti Rača, čo zaručuje výnimočné umiestnenie so širokým výhľadom na mesto, lesy a zelené lúky. Projekt sa nachádza v blízkosti vinohradov, na úpätí Západných Karpát. Len 2 min. pešo je amfiteáter, Knižkova dolina so vstupom do lesoparku a letné kúpalisko. Milovníci cyklistiky, behu a príjemných prechádzok tu nájdu svoje vysnívané miesto. Okrem toho, centrum Bratislavy je ľahko dostupné, čo zabezpečuje skvelú konektivitu s mestom. Projekt Račianska perla je synonymom pre dokonalé spojenie luxusu, prírody a vysokého štandardu bývania. Tieto vily sú vhodné pre tých, ktorí túžia po súkromí, pokoji a pohodlí, bez toho, aby sa vzdialili od všetkých výhod a atrakcií, ktoré mesto Bratislava ponúka.

Vo vilách budú zabudované kvalitné hliníkové okná s izolačným trojsklom vo farbe antracit, vonkajšie elektricky ovládané exteriérové žalúzie, hliníkové bezpečnostné vstupné dvere, hliníkové pergoly, zábradlia z bezpečnostného číreho skla na terase, betónové potery, sadrové vnútorné omietky, príprava pre kuchynskú linku, kompletná vodoinštalácia a elektroinštalácia, zelená strecha. Každá vila bude mať drevenú dlažbu na terase, sadové úpravy navrhnuté záhradným architektom s vlastnými závlahami, palisády, exteriérové úpravy budú dokončené kamennou dlažbou.
Vily sa predávajú vo vysokom technologickom prevedení v štádiu HOLODOM. Vily sú postavené z tehly, zateplené s kvalitným zatepľovacím systémom s kombináciou betónovej fasády a tehlového obkladu. Tepelné čerpadlo systémom vzduch – voda bude napojené vo všetkých obytných miestnostiach na podlahové vykurovanie a stropné chladenie, takisto nebude chýbať fotovoltaika s virtuálnou batériou, ktorá bude umiestnená na streche. Každá vila má zabudovaný nerezový komín s predprípravou pre krb, rekuperáciu, termostaty so zónovou reguláciou každej obytnej izby, predprípravu pre alarm a kamery. Všetky vily budú mať vstupnú bráničku, veľkú elektricky ovládanú bránu pre autá, predprípravu pre autonabíjačku a oplotenie.

20% po podpise Zmluvy o budúcej zmluve

80% po podpise Kúpnej zmluvy

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Začiatok2/2023
Ukončenie6/2024
Počet6
Výmera169 - 169 m²
Počet poschodí2
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Vykurovanievlastné
Terasaáno - 1
Garážnie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

GRAVITAS a. s.
Budyšínska 36, Bratislava 831 02

Realitná kancelária je overeným členom ZRKS

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska
0908431.. zobraziť 0908 431 951
backOFFICE.Sk