RADO ׀ Rodinný dom v obci Unín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Skalica
Lokalita.: Unín
Ulica.: Unín
115 m²
1104 m²
5
nie
po rekonštrukcii
studňa a vodovod
230/400V
nie
predaj - Rodinný dom
185.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

23385x zobrazená v zozname / 1293x zobrazená detailne / 188x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka v zastúpení klienta na predaj jednopodlažný rodinný dom v obci Unín.

Rodinný dom má tvar „L“, hlavný vchod cez podbránie a samostatným zadným vchodom cez posuvnú bránu. Rozloha pozemku je 1104m2 a zastavaná plocha je 185m2. Za zadnou časťou domu sa nachádza hala z trubkovej konštrukcie a pozinkovaného plechu. Šírka haly je 8m, dĺžka 20m a výška 5m. Za domom sa nachádza studňa s pitnou vodou, no rodinný dom je napojený na mestskú vodu. Vykurovanie je zabezpečené krbovými kachľami s radiátormi. Pred domom je prípojka na plyn, žumpa 8m3 a prípojka elektrickej energie 400V.

Rodinný dom bol postavený v roku 1946 s pálenej tehly o hrúbke stien 45cm. Postupne prešiel kompletnou rekonštrukciou, má novú strechu a bol izolovaný proti vlhkosti. Dispozične pozostáva s kúpeľne (sprcha a vaňa), samostatná toaleta, dve chodby, kuchyňa s jedálňou, obývacia izba a spálňa. Druhá časť domu je určená na podnikateľské účely a pozostáva s troch miestností a skladu. Väčšia miestnosť je schválená na potravinárske účely, druhá menšia miestnosť je výrobňa syrov a mliečnych výrobkov a tretia miestnosť je výborne fungujúci obchodík s poctivými potravinami a farmárskymi bio výrobkami.

V týchto priestoroch sa spracovávajú mliečne výrobky a výroba domáceho syra. Hala s plechovej konštrukcie slúži na uskladnenie obilia a techniky. Parkovanie je možné vo vnútri v mieste podbránia, za ktorým sa nachádzajú priestory na chov koní s ohradeným priestorom na výbeh.
Zateplenie rodinného domu nie je potrebné, nakoľko kvalita pálenej tehly a hrúbka stien dostatočne zabezpečuje v letných dňoch príjemné ochladenie miestností a v zime udrží teplo v obytných priestoroch.

Obec Unín sa nachádza na západnom Slovensku v Trnavskom kraji. Susedí po cestnej komunikácii s obcami Radimov, Štefanov a Petrova Ves. Obec leží na južnom úpätí Bielych Karpát v Chvojnickej pahorkatine, v juhovýchodnej časti skalického okresu, bokom od hlavných dopravných tepien. Celková výmera obce je 2 273 ha. Obec sa nachádza 12 km od Holíča a 19 km od Skalice.

Nad obcou sa nachádza relatívne rozsiahly dubový les s prímesou iných väčšinou listnatých stromov. Nižšie položené sú vinohrady, lúky a pasienky. Ostatné plochy boli premenené na ornú pôdu.
Na začiatku roka 2017 mala obec 1 220 obyvateľov. V okolí vyviera studienka známa ako Hoštečná. Traduje sa, že sa pred mnohými rokmi na tomto mieste stal zázrak. Na tomto mieste je z tohto dôvodu vybudovaná kaplnka. Zo služieb sa v obci nachádza Základná škola s materskou školou, Domov dôchodcov Barborka, zdravotné stredisko s lekárňou, reštaurácia, obecná pálenica a ďalšie...

Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si dohodnúť obhliadku.

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Radovan Rothacker


RADO Reality Group
Tel.:
www.radoreality.sk
E-mail:

FB: Reality ZS

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1104 m²
Zastavaná plocha185 m²
Celková rozloha1104 m²
Úžitková plocha115 m²
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciažumpa
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Klimatizácianie
Káblová televízianie
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky