RADO │Stavebný pozemok vo vybudovanej ulici kúsok od Trnavy - Zeleneč

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Zeleneč
433 m²
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
119.900,- €
276,91 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

799x zobrazená v zozname / 135x zobrazená detailne / 135x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka na predaj slnečný rovinatý stavebný pozemok v obci Zeleneč.

Pozemok je situovaný v novovybudovanej časti obce s modernou zástavbou. Pozemok je orientovaný na juhozápad, má pravidelný tvar s rozmermi približne 17 x 27 metrov a výmerou 433 m2. Prístup naň je z vybudovanej komunikácie s chodníkom a verejným osvetlením. Veľkou výhodou sú privedené inžinierske siete - elektrina, voda, kanalizácia, navyše je možnosť napojenia aj na plyn.

V obci Zeleneč nájdete dobrú občiansku vybavenosť - materskú a základnú školu, detské ihriská, športoviská, kostol, obchody, reštaurácie, pohostinstvá, samozrejmosťou sú autobusové zastávky. Obec je súčasťou Malokarpatskej vínnej cesty a nájdete tu aj niekoľko vinohradov a predajní vína. Vynikajúca je dostupnosť do Trnavy, ktorá je vzdialená iba 3 km, kde sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Veľmi rýchlo sa dostanete aj na diaľnicu D1, ktorá je vzdialená 9 km.

Splňte si sen a postavte si vlastný dom na tomto pozemku v obľúbenej a vyhľadávanej obci Zeleneč neďaleko Trnavy!


Ing. Michal Mišovec


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku433 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Inžinierske sieteáno
Orientáciajuhozápadná

Vaše hodnotenie ponuky