RD 139 m2, na pozemku 900 m2, v Hornej Kráľovej

Štát.: Slovensko
Mesto.: Šaľa
Lokalita.: Horná Kráľová
139 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
120.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1855x zobrazená v zozname / 217x zobrazená detailne / 58x zobrazená detailne tento mesiac

TU Reality ponúka na predaj rodinný dom 139 m2 s letnou kuchyňou, na pozemku 900 m2. V dome sú zavedené všetky inžinierske siete: voda, plyn, elektrika a kanalizácia. Na záhrade je aj vlastná studňa. Dispozične riešenie domu? Vstupná chodba, prechodná izba, kuchyňa spojená s obývačkou, spálňa, kúpeľňa spolu s WC a vaňou. Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou vnútrajška a zmenou dispozície, na streche boli menené latky. Na fasáde je sieťka a kléber. Dom sa predáva aj so zariadením (ak kupujúci súhlasí) okrem komody v kuchyni a jedálenského stolu so stoličkami.
Energetický certifikát k nehnuteľnosti nebol k dispozícii.
Ochotne Vám BEZPLATNE poradíme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. Cena je vrátane kompletného právneho servisu. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom na:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku139 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky