RD v obci Výčapy Opatovce - len 14 km od NITRY - Výborný stav!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Výčapy-Opatovce
Ulica.: Hlavná
138 m²
1698 m²
1
3
áno - 1 auto
pôvodný
áno
230V
predaj - Rodinný dom
129.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2122x zobrazená v zozname / 89x zobrazená detailne / 89x zobrazená detailne tento mesiac

V obci, s výbornou občianskou vybavenosťou a dobrou dostupnosťou do krajského mesta Nitra, len 14 km a do okresného mesta Topoľčany (22km) sa nachádza v našej ponuke rodinný dom s výmerou 135m2, postavený na rovinatom pozemku, o výmere 1698m2,(š.14m. x 116m)
Dom bol postavený v 50tych rokoch z pálenej tehly. Je čiastočne podpivničený. Dispozične dobre riešený, kde si každý člen rodiny nájde súkromie spojené s pohodlím. Pozostáva zo vstupnej chodby, odkiaľ sa vchádza do kúpeľne, kuchyne a dvoch nepriechodných izieb. Z kuchyne prechádzame do izby, ktorá slúži, ako hosťovská. Taktiež v dome nechýba špajza, z ktorej je výstup na povalu. Kúrenie je zabezpečené gamatkami.
Súčasťou domu je aj prístavba zo 70tych rokov a tvorí ju kuchynka so samostatným vstupom.
Pozemok ďalej disponuje hospodárskou budovou garážou s montážnou jamou. Veľkorysosť ďalšej časti pozemku ponúka možnosti rozdelenia na úžitkovú a okrasnú časť záhrady.
Dom je v pôvodnom, no veľmi udržovanom stave, napojený na všetky IS- elektrika, obecná voda, plyn, kanalizácia a vlastná studňa.
Rada Vám túto nehnuteľnosť predstavím pri osobnej obhliadke, kde sa presvedčíte že tento domček má výborný potenciál s možnosťami rekonštrukcie podľa vlastných predstáv.

Cena nehnuteľnosti 129.000,-€


Neváhajte ma kontaktovať na tel.č. .


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1698 m²
Úžitková plocha138 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Postavené ztehla
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky