R.D. vhodný na bývanie aj podnikanie!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Kamanová
337 m²
1434 m²
5
áno
po rekonštrukcii
studňa a vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
92.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

2334x zobrazená v zozname / 263x zobrazená detailne / 263x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária TOPnehnuteľnosti Vám ponúka na predaj jedinečný rodinný dom v obci Kamanová, ktorý je ideálny nielen na rodinné bývanie, ale aj na podnikanie v priľahlej stavbe. Tento priestranný dom, situovaný len 10 km od Topoľčian a 19 km od Nitry, má vynikajúcu polohu v tichej časti obce a slepej ulici, čo z neho robí skvelé miesto pre rodinný život aj podnikateľské aktivity.

Rodinný dom s rozlohou 5 izieb bol postavený v roku 1966, pričom v rokoch 2000 a 2001 prešiel rozsiahlymi rekonštrukciami vrátane novej strechy a prístavby. Na pozemku s výmerou 1.434 m² sa nachádzajú dve samostatné bytové jednotky so samostatnými vstupmi, čo je ideálne pre viacgeneračné bývanie alebo prenájom. Prístavba domu obsahuje dve miestnosti, samostatné WC a sprchu, chodbu a krytú terasu s prístupom do pivnice.

Súčasťou pozemku je aj objekt ktorý je vhodný na podnikanie. Obsahuje priestrannú halu (garáž) s rozmermi 5x10 m, vybavenú bránou, a skladom cca 30m². Súčasťou tohto objektu je ešte ďalších 5 miestností a pivnica. Tento objekt má vlastný plynový kotol a ústredné kúrenie.

Okrem toho sa na pozemku nachádza menšia hospodárska budova a prístrešok a udiareň, ktoré ponúkajú ďalšie možnosti využitia. V zadnej časti pozemku je cca 5á záhrada plná rodiacich ovocných stromov, ktorá je ideálnym miestom na oddych a relaxáciu.

Vybavenie domu zahŕňa vlastnú studňu a pripojenie na obecný vodovod. Odpad je vyvedený do žumpy. Hoci elektrina a plyn sú momentálne odpojené, prípojky sú priamo pred domom pripravené na opätovné pripojenie.

Dispozične je dom navrhnutý tak, aby poskytoval maximálne pohodlie a súkromie. Na prízemí sa nachádza 5 obytných miestností, kuchyňa, dve kúpeľne s WC, komora, zimná záhrada, zádverie a krytá terasa so schodiskom vedúcim do suterénu. Dom je celkovo dispozične prepojený, avšak s malými úpravami je možné vytvoriť dva samostatné byty, čo zvyšuje jeho investičný potenciál.

Tento rodinný dom s prístavbou a širokými možnosťami využitia je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú harmonické spojenie bývania a podnikania. Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky.

Ponúkame a vyriešime Vám všetky profesionálne realitné služby:
- kvalitný marketing a propagáciu nehnuteľností
- profesionálnu obhliadku
- kompletný právny servis potrebný pri prevode nehnuteľnosti:
- vyhotovenie všetkých potrebných zmlúv, návrhu vkladu na kataster
- katastrálne a notárske poplatky,
- hypotekárny servis cez spoľahlivých hypotekárnych špecialistov
- geodetické služby
- znalecký posudok od overených znalcov
- stanovenie hodnoty nehnuteľností ku dedičskému konaniu
- sťahovanie a vypratávanie domov - bytov

Dôverujte nám, s nami získate kompletný servis z jedného miesta, či už ide o kúpu, predaj alebo prenájom nehnuteľnosti a užite si bezstarostnosť, ktorú si zaslúžite.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1434 m²
Zastavaná plocha337 m²
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Garážáno
Inžinierske sieteáno
Strechapo rekonštrukcii
Krbpredpríprava
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky